Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pradut Zobacz posta
    to prawda, że gmail wyłapuje spam
    jednakże zauwazyłem że potrafi też wiadomości niespamowe za spam uznać
    mozliwe, do mnie pisza glownie osoby ktore juz mam w kontaktach wiec chyba wtedy google przepuszcza wszystko, a ci ktorych nie znam mnie nie obchodza, niech zadzwonia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    mozliwe, do mnie pisza glownie osoby ktore juz mam w kontaktach wiec chyba wtedy google przepuszcza wszystko, a ci ktorych nie znam mnie nie obchodza, niech zadzwonia
    Gorzej jesli ci, ktorych nie znasz, pisza do Ciebie np. w sprawie zlecenia. Brak odzewu traktuja jako brak Twojego zainteresowania, i wiadomo jak sie to konczy.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Gorzej jesli ci, ktorych nie znasz, pisza do Ciebie np. w sprawie zlecenia. Brak odzewu traktuja jako brak Twojego zainteresowania, i wiadomo jak sie to konczy.
    nie pracuje jako fotograf. ale wyznaje taka zasade, jak kogos nie stac na wydanie paru zlotych na telefon to po co sobie nim zawracac glowe ale rozumiem Twoj punkt widzenia

Domyślnie

wyznaje taka zasade, jak kogos nie stac na wydanie paru zlotych na telefon to po co sobie nim zawracac glowe
    Skad czlowiek z innego miasta, nie znajacy fotografa osobiscie, ale ogladajacy jego prace na stronie, ma znac jego numer telefonu? Umieszczasz numer na stronie?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Skad czlowiek z innego miasta, nie znajacy fotografa osobiscie, ale ogladajacy jego prace na stronie, ma znac jego numer telefonu? Umieszczasz numer na stronie?
    na stronie to nie bo nie posiadam, ale jak gdzies sie oglaszam to numer podaje, na telefon poki co spam mi nie przychodzi

Domyślnie

na stronie to nie bo nie posiadam
    No wiec wlasnie... A my tu o stronie rozmawiamy. Wrzucanie swojego osobistego numeru telefonu na prywatna strone www, nie jest najszczesliwszym rozwiazaniem.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

No wiec wlasnie... A my tu o stronie rozmawiamy. Wrzucanie swojego osobistego numeru telefonu na prywatna strone www, nie jest najszczesliwszym rozwiazaniem.
    bo? osobisty to moze nie, ale przeciez warto miec dwa numery, jeden dla rodziny drugi do spraw sluzbowych, ja nie widze problemu

Domyślnie

bo? osobisty to moze nie, ale przeciez warto miec dwa numery, jeden dla rodziny drugi do spraw sluzbowych, ja nie widze problemu
    I kupowac specjalnie telefon obslugujacy dwie karty, albo co gorsza nosic przy tylku dwa?
    Dobra -- EOT. Rozmawiamy o zabezpieczeniu adresu e-mail na stronie www.
    www.SALDAT.pl

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fefka Zobacz posta
    a nie lepiej poprostu pisać kowalski na serwer.com
    Genialne zabezpieczenie Zaktualizowanie kodu robota, który zamienia "na", "at", "małpa" itd. na "@" zajmuje jakieś 30 sekund.

Cytat Zamieszczone przez pradut Zobacz posta
    a czy Ty na zdjęciu też jesteś w kodzie?
    nie.
    jest po prostu sobie rysunek z "narysowanym" adresem, który trzeba przepisać. jak robot może to rozgryśc? nie jest to podlinkowane. robotowi chyba wsio rawno czy tam jest narysowany (napisany) adres mailowy czy piesek na drodze.
    Zauważyłeś, że wszystkie grafiki które z których trzeba wklepywać literki/cyferki mają je strasznie skrzywione, powyginane, ze zmieniającym się kolorem itd.? Jak myślisz, po co? Żeby utrudnić ludziom życie? Ludzie którzy zarabiają na wysyłaniu spamu miliony dolarów już dawno zaimplementowali do swoich robotów moduły OCR.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Genialne zabezpieczenie Zaktualizowanie kodu robota, który zamienia "na", "at", "małpa" itd. na "@" zajmuje jakieś 30 sekund.

Zauważyłeś, że wszystkie grafiki które z których trzeba wklepywać literki/cyferki mają je strasznie skrzywione, powyginane, ze zmieniającym się kolorem itd.? Jak myślisz, po co? Żeby utrudnić ludziom życie? Ludzie którzy zarabiają na wysyłaniu spamu miliony dolarów już dawno zaimplementowali do swoich robotów moduły OCR.
    i to jest odpowiedź, która wyjaśnia, czemu mój pomysł jezd do dupy.tak czułem tylko nie umiałem tego uzasadnić

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów