Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Zachodzik

Domyślnie Zachodzik

Zdjecie z lata 2008....ustrzelone na klifach w okolicach Kilkee.....mgielka to wszedobylkie mikro kropelki slonej wody.....szklo zaklejone co kilka minut do czyszczenia

kulten
    Gość

Domyślnie

Kadr bardzo ciasny i taki jakoś mało szczęśliwy, poza tym ta skała zwłaszcza u dołu nazbyt świeci mz. Balans bieli nawet przy zachodzącym i rzucającym żółte światło np morskiej pianie wpada zdecydowanie w zbyt mocny żółty.

Domyślnie

fajnie to wyszlo tylko z kolorkami bym sie pobawil , szerzej juz pewnie sie nieda bo po lewej dziura by wyszla a szkoda , ale i tak jest fajne zdjecie

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

można ściągnąć trochę żółtego..
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Juz kombinowalem.....eeee moze i za zolto....
    Dzieki i czekam na kolejne slowa krytyki, kadr taki mial byc.....to bylo swiadome!

Domyślnie

Jakoś tak drażni oczy moje to łączenie skała/woda.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Kadr bardzo ciasny i taki jakoś mało szczęśliwy, poza tym ta skała zwłaszcza u dołu nazbyt świeci mz. Balans bieli nawet przy zachodzącym i rzucającym żółte światło np morskiej pianie wpada zdecydowanie w zbyt mocny żółty.
    Coś z tym światłem dzisiaj nie tak....Chodzi Ci o krawędż skały,bo tu ewidentnie,ale dół jest miejscami nawet zbyt ciemny.../
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dobrze ostrośc dobrałeś mz. Kolorki ciekawe ale grzywki fal mogłyby być bardziej białe
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

A mi się taka kolorystyka podoba, złota pora. I już.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów