Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Domyślnie

Jeśli ostrzysz hipassem to mz ustawiasz za duży promień, co widać zwłaszcza na 3 (halo wokół krzaków - nieznaczne, ale jednak hipassowe halo). Na 1 też to widać, ale juz w znacznie mniejszym stopniu (po lewej stronie zdjęcia na trawach). Jesli mieszasz przez overlay, to może spróbuj soft light - lepiej trochę się sprawdza przy krajobrazie, bo daje subtelniejszy efekt. Lepiej zrobić dwa razy delikatniej soft light na małym promieniu, niż raz mocno overlay.

pzdr
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Domyślnie

No to podszedlem raz jeszcze.......NX i konczone w PSie....
    Moze teraz?

Domyślnie

Poprzednie Twoje wersje rzeczywiście trochę pojechane. Teraz jest daleko lepiej, chociaż w/g mnie deko za ciemno na dole w stosunku do jasnej góry. Pozwoliłem sobie zaciągnąć NEFatyw i chwilkę przy nim podłubać:

Jeszcze jedno - na niebie zlokalizowałem sześć syfków, w krzaczorach pewnie siedzi ich jeszcze cała zgraja.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Jeszcze jedno - na niebie zlokalizowałem sześć syfków, w krzaczorach pewnie siedzi ich jeszcze cała zgraja.

Hehe no to powiem ze przy D40 zostal jeden syfek ktorego sie nie moge pozbyc i go nie ruszam.......wiem ze wtedy byl tam niezly balagan!
    A co do wersji.....jak widac kazdy ma inna wizje.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Hehe no to powiem ze przy D40 zostal jeden syfek ktorego sie nie moge pozbyc i go nie ruszam.......wiem ze wtedy byl tam niezly balagan!
    A co do wersji.....jak widac kazdy ma inna wizje.....
    Już nie chodzi o wizje,tak dla mnie,z ręką na sercu....gdzie jest mniej magenty?..i czy TY to widzisz na swoim monitorze...?.Przyrzekam ,że to już ostatni...no może przedostatni raz...
    U Andrzeja jest OK,mozna deczko ciemniej....

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

[QUOTE=borregaard;1463942]Już nie chodzi o wizje,tak dla mnie,z ręką na sercu....gdzie jest mniej magenty?..i czy TY to widzisz na swoim monitorze...?.Przyrzekam ,że to już ostatni...no może przedostatni raz...

Dobra postaram sie mniej.....
    Ale u Cibie zoltawo znowu

Domyślnie

[quote=Greg77;1463958]
    Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Już nie chodzi o wizje,tak dla mnie,z ręką na sercu....gdzie jest mniej magenty?..i czy TY to widzisz na swoim monitorze...?.Przyrzekam ,że to już ostatni...no może przedostatni raz...

Dobra postaram sie mniej.....
    Ale u Cibie zoltawo znowu
    Nie wydaje mi się,ale jeśli,to w granicach przyzwoitości.... Więcej żółtego widzę na Twojej części obrazka....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

[QUOTE=borregaard;1463967]
    Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nie wydaje mi się,ale jeśli,to w granicach przyzwoitości.... Więcej żółtego widzę na Twojej części obrazka....
    Dobra pisze na PV

Domyślnie

Ok po wskazowkach Borregaarda wstawiam wersje ostateczna......MNIEJ MAGNETY

Domyślnie

I teraz gra i bucy.
    LED ZEPPELIN

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów