Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Będzie padać

Domyślnie Będzie padać

####

Zapraszam
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

góra świetna, ale dół mi za mocno świeci w porównaniu z niebem

Domyślnie

uciałbym albo zrobił coś z tą prawą stroną. Kompletnie burzy świetny klimat. To drzewko nieostre, ta brama wyrwana z kontekstu, popracowałbym troche jeszcze nad podłogą..

Domyślnie

Dół estetycznie do mnie nie przemawia (płot, pierwszy plan), góra ekstra, mimo wszystko całość (po lekkiej korekcji światła na glebie) bardzo fajna

Domyślnie

Macie rację, przekombinowałem z tym dołem, a i drzewko z bramą zdaje się być zbędne.

Poprawiona wersja.

##
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Teram odnosze wrażenie jakby krzywo było (?) O tym że nie ma na czym oka zawiesić (mocne punkty jakieś) chyba nie musze mówić... Kiedyś na obiektywnych ktoś powiedział że dobre zdjęcie tworzą: dobre warunki, dobra ekspozycja, dobre miejsce, dobry kadr. To wszystko złączone do kupy dopiero tworzy dobre zdjęcie. Tutaj zabrakło chyba dwóch ostatnich.

Domyślnie

Bez przesady, tytuł wyraźnie mówi, że będzie padać i będzie, jak mówi zdjęcie.
    Taki Wojtek miał zamysł i to się udało, miejsce jest dobre i kadr poprawił.
    Główną rolę gra tu przede wszystkim góra ( mocny punkt )a dół tylko jest dopełnieniem.
    Nr 2 zdecydowanie lepiej, choć zawsze można dyskutować,
    dlatego ja być może przykadrowałbym trochę dołu
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

mz nic nie przekombinowałes z dolem, ino troche go za duzo dales. Poprawka straciła blask - przytnij nieco pola i wroc do pierwsazej wersji
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

cóż.. ja nie widze tutaj nic prócz nieba. A to chyba krajobraz nie zdjęcie astralne ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzejp Zobacz posta
    Bez przesady, tytuł wyraźnie mówi, że będzie padać i będzie, jak mówi zdjęcie.
    Taki Wojtek miał zamysł i to się udało, miejsce jest dobre i kadr poprawił.
    Główną rolę gra tu przede wszystkim góra ( mocny punkt )a dół tylko jest dopełnieniem.
    Nr 2 zdecydowanie lepiej, choć zawsze można dyskutować,
    dlatego ja być może przykadrowałbym trochę dołu
    dokładnie - mam takie same zdanie

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów