Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Talking Klif lękliwego.....

....z lękiem wysokości,co determinuje taki kadr....bezpieczny kadr

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No ja nie z odwaznych ale podchodze blizej....choc nogi jak z waty i traw sie trzymam
    Chmmmm bardzo ladne zdjecie w twojej tonacji...

Domyślnie

ladne kolorki podobajami sie , brawa za tytul

Domyślnie

Ładny kadr i tonacja . Bardzo na + .
    D90+50 1.4+18-70+T12-24+60/2.8micro+SB800+055PRO

Domyślnie

ładny kadr, podoba mi się rzeczywiście bezpieczny
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

A mnie się nie podoba. Nie podoba mi się lewa strona. Nie podoba mi się taki podział kadru który mi nie leży. W porównaniu do niektórych wersji klifów ten jest moim zdaniem jakiś nudnawy wręcz..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alfapasje Zobacz posta
    A mnie się nie podoba. Nie podoba mi się lewa strona. Nie podoba mi się taki podział kadru który mi nie leży. W porównaniu do niektórych wersji klifów ten jest moim zdaniem jakiś nudnawy wręcz..
    No cóż,kurortowy klif....Nie było wiatru 100 na godzinę,deszczu z kroplami wielkości piłek golfowych,fal siedmiometrowych,zwariowanych chmur i nie użyłem ..ND 400,morze się prawie zamroziło samo.....sorry....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No cóż,kurortowy klif....Nie było wiatru 100 na godzinę,deszczu z kroplami wielkości piłek golfowych,fal siedmiometrowych,zwariowanych chmur i nie użyłem ..ND 400,morze się prawie zamroziło samo.....sorry....
    czasem nie potrzeba skrajnych warunków pogodowych, czy ND400 ażeby wydobyć ze zdjęcia coś więcej... sorry.. Wielkokrotnie na forum przewijają się zdecydowane i bardzo pewne kadry, nie robione wcale przy sztormach i aż miło się patrzy, a koło tego zdjęcia moge śmiało przejść obojętnie...

Domyślnie

Ładny kolor i faktura wody , kadr też ciekawy ale zapewne masz inne, ... bliżej krawędzi klifu.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alfapasje Zobacz posta
    czasem nie potrzeba skrajnych warunków pogodowych, czy ND400 ażeby wydobyć ze zdjęcia coś więcej... sorry.. Wielkokrotnie na forum przewijają się zdecydowane i bardzo pewne kadry, nie robione wcale przy sztormach i aż miło się patrzy, a koło tego zdjęcia moge śmiało przejść obojętnie...
    Alfa...nie piernicz mi tu bzdur,bo za stary jestem na taki bełkot ,tylko powiedz konkretnie jak widziałbyś to zdjęcie ,tylko konkrety,bo jak na razie to same bajki o niczym opowiadasz,a ja się wciąż chcę czegoś nuczyć..więc punkt po punkcie,z detalami.
    I nie proponuj mi zejścia na krawędż klifu,chyba że nie czytasz co piszę...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów