Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Pola Energetyczne.

1

Krytyka mile widziana
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

Pokazales wiele ciekawych rzeczy w kadrze.......jednak robi sie lekki balagan....no i sloneczniki dziwnie ciete!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Pokazales wiele ciekawych rzeczy w kadrze.......jednak robi sie lekki balagan....no i sloneczniki dziwnie ciete!
    a ile ja bym dał za takie pole słoneczników - to one powinny zagrać w tej fotce, piękny dół ze słoneczników a jedynie dodatkiem powinno być to zelastwo - nie kupuję tego zdjecia lezy kadrowo, co spowodowało że wyszedł słaby motyw

Domyślnie

Pewnie robiłeś na 18 mm Jakby dać z 10mm to byłoby lepiej. Generalnie przestrzeń ładnie ujęta ale cięte dołem dość nieszczęśliwie ..
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

+ za księżyc

Domyślnie

- za uciachane słoneczniki

Może dla Ciebie pole słoneczników to widok powszedni ale dla mnie nie i to głównie je bym focił
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

a mi w ogóle ten kadr nie leży. Te słupy mocno psują odbiór. A mocniej psuje to że słupa nie ma po prawej. Przewody wychodzą z nikąd i jakoś tak nijak.

Uprawnienia umieszczania postów