Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Granica

Domyślnie Granica

Lasu z polem

To poprawiona fota którą wrzuciłem jakiś czas temu , chciałbym wiedzieć co o niej myślicie . Pozdrawiam

d90 + N 18-105 VR + torba wypchana uporem i chęciami

Domyślnie

rozumiem że bez sens ;/

Domyślnie

Kolory nienajgorsze, ale ostrość zupełnie poszła w las, nie wiem tylko czy to za sprawą kompresji, czy zepsucia zdjęcia na wejściu.

Domyślnie

Locter ma racje wyglada jakbys manualnie ustawial ostrosc i sobie z nia troche nie frafil pozatym zdjecie troche za duze i biala dziura na niebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Kolory nienajgorsze, ale ostrość zupełnie poszła w las, nie wiem tylko czy to za sprawą kompresji, czy zepsucia zdjęcia na wejściu.

zdjecie robione z samochodu z opuszczoną szybą - nie przez nią i racja , ostrośc w lesie , tylko zastanawia mnie jedno ... Nie wiecie jaki może być powód tej wypłowiałej plamy na środku frontu lasu?

Domyślnie

moim skromnym zdanie to wina slonca robiles troche pod swiatlo zdjecie i blik albu cus innego i akurat matryca tak zarejestrowala

Domyślnie

Za duży kontrast, zbyt przepalone niebo, poruszony pierwszy plan (bo z auta), mało interesująca i niestaranna kompozycja. A wystarczyło się zatrzymać na 3 minuty i zrobić przemyślane zdjęcie!
    flickr | momenty.net
    Wyobraźnia i parę szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemur Zobacz posta
    Za duży kontrast, zbyt przepalone niebo, poruszony pierwszy plan (bo z auta), mało interesująca i niestaranna kompozycja. A wystarczyło się zatrzymać na 3 minuty i zrobić przemyślane zdjęcie!
    Dokladnie fotografia to nie pstrykniecie z auta......bardzo zadko zdaza sie ze cos z takiej foty wyjdzie.....tutaj nie wyszlo!

Uprawnienia umieszczania postów