Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Sylwia - plenerowo

Sesja która miała być w innym miejscu i innym czasie niż planowaliśmy pierwotnie ... Modelka - Sylwia , wesoła i wspaniała dziewczyna , w takiej roli pewnie poraz pierwszy (mam nadzieję że nie ostani ) Co z naszego plenerku wyszło - popatrzcie sami :

1.

2.

3.

4.

5.

To tak na początek... jako początkujący i mało zaawansowany portrecista , proszę o łagodny wymiar kary
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez copyman Zobacz posta
    To tak na początek... jako początkujący i mało zaawansowany portrecista , proszę o łagodny wymiar kary
    Próbuj z nią dalej i każ się przestać uśmiechać, przynajmniej na połowie zdjęć ma być poważna! Jak jeszcze makijaż wieczorowy sobie walnie to będzie piękności. Ktoś obrobi może potem...

Domyślnie

Ty tak serio czy dla jaj ? A moze bardziej "merytorycznie" i rzeczowo? Co Ci tu nie pasuje ?
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Trzeba czytać między wierszami... Ehhh ta dzisiejsza młodzież... wszystko jak krowie na ławę... czy kawę.... czy jak to tam szło - skleroza, to też niefajne z drugiej strony.
    Obróbka - spójrz na histogram zdjęć, zrób coś z tym! Na tym banale tracisz 50% odbioru zdjęcia.
    Buty - no nie Twoja wina przecież! Kolejne 50%!
    Hmm jakoś więcej mi do głowy nie przychodzi nic co by Ci tu jeszcze punktów odjąć. Ramiączka pousuwałeś gdzie mogłeś... Kadry ok... Dziewczę piękne...

No dobra, jest bardzo dobrze. To chciałeś usłyszeć? Popraw ekspozycję tylko!
    Co do poważnych min to mówię serio - dziewczyna ma piękny uśmiech, ale myślę, że zabójczo by wyglądała w wieczorowej kreacji, makijażu i na poważnie. Romantycznie, zalotnie... Hmmmm. Późno się robi rzeczywiście...

Domyślnie

Dzięki mOSAd ! Tak przypuszczałem... panna nie miała jeszcze sesjii "na poważnie" A w stroju wieczorowym... whoah! Aż miło pomyśleć ! A co do uśmiechu - nie wyobrażam sobie Sylwii bez niego , zaś co do młodzieży... heh... chciałbym mam "skromne" Chrystusowe ... 33 latka Już czuje się młodziej !

Domyślnie

Nooo... jest dobrze Czwórka aż kipi energią, zakochałem się w uśmiechu
    mOSAd ma rację, wyciągnij Sylwię na jakąś taką sesję w wieczorowej kreacji
    Jedyne zastrzeżenie do czwórki - odrobinkę niekorzystnie wyszło prawe ramię...
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

1 2 4 ciemno aż boli

Domyślnie

Jak na zdjęcia prosto z puchy,to przyzwoicie...po obróbce,będą się podobać...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    1 2 4 ciemno aż boli
    Może i racja, ale robione w głębokim cieniu , a ja dodatkowo lubię się wypełnieniem czerni odrobinę pobawić w RAW-ie.

Domyślnie

A co to ma do rzeczy czym się lubisz bawić? Wrzuciłeś fotki takie a nie inne i one podlegają ocenie i komentarzom. Pobaw się, popraw i wrzuć ponownie zatem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów