Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Gubałówka z innej strony :)

Witam

Parę fotek w drodze ( od strony Poronina ) na Gubałówkę :

1. Takie tam trawy :

2. Płotek i krówka :

3. Kościółek ze śpiącym Panem :

Pozdrawiam

Domyślnie

ten Twój D900 robi straszną kaszanę. Chyba masz matrycę do wymiany

Domyślnie

Oj oj oj...Saturacja chyba na max poszła...
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Domyślnie

Słuchaj, moim zdaniem zdjęcia super.Biorąc pod uwagę , że telefonem kom. robione..W stopce masz D900, to o Samsunga chodzi?A tak na poważnie , to ja, stary daltonista Ci to mówię - przesadziłeś.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

kolory nie do przyjęcia , poza tym kadry...jak dla mnie tylko 3 próbuje się jakoś bronić...ale to bardziej szukanie na siłę choćby jednego pozytywnego waloru tych zdjęć
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Coś się monitor chyba kaszani bo u mnie jest wszystko ok... Hmm coś się pomachruje jeszcze, dzięki. A w D900 już wymieniałem 2 razy matrycę ale 3000 euro to trochę drogo i już zaprzestałem .

Domyślnie

Dobra, usuńcie wątek, nie ma co trola karmić, niby coś tam z saturacją zrobiłem, ale i tak kosz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikis525 Zobacz posta
    Dobra, usuńcie wątek, nie ma co trola karmić, niby coś tam z saturacją zrobiłem, ale i tak kosz.
    Nie denerwuj się.
    Dobrze, że wystawiłeś te fotki, bo przynajmniej wiesz że masz źle skalibrowany monitor albo coś (nie obraź się) ze wzrokiem.
    Jeśli to pierwsze, to nie problem, to monitor do kalibracji albo do wymiany.
    Jeśli to drugie, to podczas obróbki w programach graficznych musisz zdać się na automatyzację, np w PS-ie, na krzywych, szukając punktu czerni potem bieli a potem neutralnej szarości.

Podoba mi się trójka, fajna pocztówka. Oczywiście pomijając saturację.

Jedynka beznadziejna, chciałeś niby pokazać trawy ale w kadrze nie dominują a nieostrość drugiego planu stwarza wrażenie nieudanego zdjęcia.

dwójka chaos.

Domyślnie

Saturacja jak wyżej, a kościółek z trójki to Furmanowa - całe 60m od mojego ulubionego pensjonatu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów