Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Dworzec

Domyślnie Dworzec

Leszek Bujnowski

Domyślnie

Mnie się podoba-pozdrawiam

Domyślnie

Hmm... Czegos mi brakuje. Nie wiem czego. Pomijajac powyzsze podoba mi sie podejscie do tematu. Tak pokazac dworzec to jest cos uwazam. Generalnie bardzo sie podoba. Zobaczymy co napisza inni

Domyślnie

Podoba mi się to światło na chodniku. Ma klimacik.

Technicznie również bardzo dobra praca.

Świetnie wkomponowałeś sztafaż w tę fotografię.

Jak dla mnie duże gratki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Hmm... Czegos mi brakuje. Nie wiem czego.
    Pewnie pojawiającego się z mgły pociągu , ale postać go zastępuje znakomicie

Domyślnie

wiem co mi przeszkadza - fioletowa plama od latarni po lewej i inny kolor żarówki (żółty). Gdybyś zrobił wszystkie światła w jednym odcieniu, to dla mnie by była bomba!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Pewnie pojawiającego się z mgły pociągu , ale postać go zastępuje znakomicie
    Jednym zastepuje innym nie. Nie tego szukam, Choc uwazam, ze postac odgrywa tu wazna role.
    W moim odbiorze moze nawet zbyt wiele a nie tyle co brakuje. Na przyklad niebieski w PD.
    Czgos mi brakuje badz zbyt wiele do pelni szczescia mz
    Ucze sie

Domyślnie

Ja bym z tego zdjęcia zrobił co innego. Klimat dworca mi tu zupełnie nie pasuje i w tym wydaniu jestem na nie, ale...

.... ale cała prawa strona w raz z postacią jest świetnie uchwycona i na tym tu bym się tu skupił.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Hmm... Czegos mi brakuje. Nie wiem czego.
    Zapewne sapiącego na torze Ol49 z trzema boczniakami, tylko wtedy dla klimatu trza by trakcję wywalić
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Zapewne sapiącego na torze Ol49 z trzema boczniakami, tylko wtedy dla klimatu trza by trakcję wywalić
    Nie nie nie. Nie o to chodzi. Szukam wrazen w tej fotografii a widze tylko zamysl. Jak juz napisalem, generalnie to rewelacja. Jednak do pelni szczescia czegos brakuje. Moje kilku miesieczne doswiadczenie to zbyt malo aby sie wymadrzac. Wiec very good!!!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów