Szukaj
??? Ne rozumiem...
Takie troszkę inne te zdjęciaOk, miałaś swoją wizję - mi troszkę nie leżą ale jak się dłużej przypatrzec i uruchomić mózg to dopiero sie coś pojawia. Dla mnie te zdjęcia to taka zagwózdka.
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
Mnie, jako fanowi techniki, podoba sie ta "szafa" na 1. Wyglada jak jakas maszyna cyfrowa z ksiazek Lema. Ciekawy klimat choc nieco leci w prawo.
Przykro mi, ze po swojemu odbieram twoje zdjecia ale nic poza powyzszym mi nie mowia. "off"- to pewnie jakies cos niezalezne, kino, muzyka i tyle wiem![]()
no właśnie to od samego początku było założenie organizatorów, żeby usiąść i się zastanowić... trochę się wyciszyć i zobaczyć, że można robić coś jeszcze niż występować i "lansować" się na dużej scenie...
a no leci, bo troszkę krzywawo tam było
a czemu ma Ci być przykro??? wyraziłeś swoje zdanie i o to chodzi, miło... co do "off'a" to w tym przypadku festiwal w Mysłowicach, w tym roku można powiedzieć, że baaaardzo offowy
co do moich wizji... hmmm... w krótce umieszczę więcej fotek i tych z samego festiwalu i tych z wszystkiego co działo się obok, więc może moja wizja stanie się bardziej czytelna dla innych![]()
Zdecydowanie popieram. większa ilość fot wskazana. Czekam bom ciekaw.co do moich wizji... hmmm... w krótce umieszczę więcej fotek i tych z samego festiwalu i tych z wszystkiego co działo się obok, więc może moja wizja stanie się bardziej czytelna dla innych![]()
Tymczasem Nikon
Zdjęcia reportażowe powinny przemawiać same z siebie, nie powinny zmuszać oglądającego do domysłów o co chodziło autorowi...
Skontaktuj się z nami