Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Trochę inny OFF

Tym razem wstawiam foty z wydarzeń "obok" mysłowickiego OFF'a

1. koncert Roberta Kuśmirowskiego (ul. Portowa)

2. wystawa prac wytwórni SUB POP

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

??? Ne rozumiem...

Domyślnie

Takie troszkę inne te zdjęcia Ok, miałaś swoją wizję - mi troszkę nie leżą ale jak się dłużej przypatrzec i uruchomić mózg to dopiero sie coś pojawia. Dla mnie te zdjęcia to taka zagwózdka.
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Mnie, jako fanowi techniki, podoba sie ta "szafa" na 1. Wyglada jak jakas maszyna cyfrowa z ksiazek Lema. Ciekawy klimat choc nieco leci w prawo.
    Przykro mi, ze po swojemu odbieram twoje zdjecia ale nic poza powyzszym mi nie mowia. "off"- to pewnie jakies cos niezalezne, kino, muzyka i tyle wiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BlackRoger Zobacz posta
    Takie troszkę inne te zdjęcia Ok, miałaś swoją wizję - mi troszkę nie leżą ale jak się dłużej przypatrzec i uruchomić mózg to dopiero sie coś pojawia. Dla mnie te zdjęcia to taka zagwózdka.
    no właśnie to od samego początku było założenie organizatorów, żeby usiąść i się zastanowić... trochę się wyciszyć i zobaczyć, że można robić coś jeszcze niż występować i "lansować" się na dużej scenie...

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    Ciekawy klimat choc nieco leci w prawo
    a no leci, bo troszkę krzywawo tam było

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    Przykro mi, ze po swojemu odbieram twoje zdjecia ale nic poza powyzszym mi nie mowia. "off"- to pewnie jakies cos niezalezne, kino, muzyka i tyle wiem
    a czemu ma Ci być przykro??? wyraziłeś swoje zdanie i o to chodzi, miło... co do "off'a" to w tym przypadku festiwal w Mysłowicach, w tym roku można powiedzieć, że baaaardzo offowy

co do moich wizji... hmmm... w krótce umieszczę więcej fotek i tych z samego festiwalu i tych z wszystkiego co działo się obok, więc może moja wizja stanie się bardziej czytelna dla innych

Domyślnie

co do moich wizji... hmmm... w krótce umieszczę więcej fotek i tych z samego festiwalu i tych z wszystkiego co działo się obok, więc może moja wizja stanie się bardziej czytelna dla innych
    Zdecydowanie popieram. większa ilość fot wskazana. Czekam bom ciekaw.
    Tymczasem Nikon

Domyślnie

Zdjęcia reportażowe powinny przemawiać same z siebie, nie powinny zmuszać oglądającego do domysłów o co chodziło autorowi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez off_road.r Zobacz posta
    Zdjęcia reportażowe powinny przemawiać same z siebie, nie powinny zmuszać oglądającego do domysłów o co chodziło autorowi...
    Za bardzo próbujesz szufladkować. Poza tym to właśnie dobre zdjęcia zmuszają do zastanowienia i zatrzymania się na dłużej przy kadrze.
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Uprawnienia umieszczania postów