Szukaj
pozdrawiam, Piotr
moj kolo z pracy w przyplywie dobrgo humoru kupil zestawik startowy dla amatora C 1Ds MkIII, 16-35/2,8L, 24-70/2,8L, 70-200/2,8 Lis, 85/1,2L, 35/1,4L + 2x 580EXII. Wczesniej nawet kompakta nie mial i robil zdjecia komorka... Bogatemu wolno![]()
Najwieksza polewke mialem jak nie umial tego wlaczyc
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Oczywiście, że wolno. Wszyscy mają lustro, mam i ja. (Wszyscy mają mambe, mam i ja).![]()
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
W sobotę jak zwykle robiliśmy ślub, podjechaliśmy pod kościół, a tam jeszcze trwały życzenia z poprzedniego ślubu, był i fotopstryk. Warunki do focenia idealne - 100% zachmurzenie, światełko genialne, facet miał D700, 24-70, sb900. No ale po jaka cholerę korzystać z idealnych warunków zastanych skoro dało się półtorej tysia za lampę?! SB900 na wprost i namiętnie spawał wszystkim po twarzach, po prostu masakra.
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Ja tak offtopicznie, ale mam pytanie w nawiązaniu do poprzedniego postu:
Skąd w narodzie nagminna przywara używania liczebnika "półtora" w rodzaju żeńskim: "półtorej" mimo, że określany rzeczownik jest w rodzaju męskim, tu "tyś".
Spotykam się z tym codziennie i kiedyś mnie to denerwowało, teraz śmieszy (więc może tak bardzo offtopiczy ten post nie jest).
- Jak się robi małe deski ?
- Tak samo jak małe dziewczynki!
- ???
- No, bierze się dużą i się rżnie.
------------
Z dziewczynami z Warszawy, to tak nie do końca wiadomo, czy warto się zadawać.
Bo z jednej strony jest Wola i Ochota ale jak przyjdzie co do czego to się okazuje, że Włochy i Bródno.
Ostatnio edytowane przez turecky ; 31-08-2009 o 12:39
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Zawsze mu możecie polecić coś takiego :
http://akademianikona.pl/akademia/?mod=course&id=9![]()
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
wymiękłem
jak szybko zmienić pasek klinowy na pracującym silniku
p.s.
pod humor to raczej średnio podchodzi, ale co mi tam - fajna ciekawostka![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-08-2009 o 19:20 Powód: tytuł ;)
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Skontaktuj się z nami