Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Kpn

Domyślnie Kpn

Czyli Karkonoski Park Narodowy. Kilka tradycyjnych ujęć z weekendowego wypadu.

Zapraszam:

Chyba wszyscy rozpoznają:

Droga do Białego Jaru:

Skrzyżowanie:

.

kulten
    Gość

Domyślnie

Poza tym, że na 3jce droga świeci z lewej strony to jest poprawnie. Ale też i trochę bez życia. Cięzko się tam foci o tej porze roku o takiej porze dnia. Ale znów obudziłeś sentyment do tych miejsc .

Domyślnie

ojojoj na jedynce będę na jesień cały weekend mam nadzieje ze nie będzie padać i będą foteczki ze wszystkich wybieram tylko 2)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Poza tym, że na 3jce droga świeci z lewej strony to jest poprawnie. Ale też i trochę bez życia. Cięzko się tam foci o tej porze roku o takiej porze dnia. Ale znów obudziłeś sentyment do tych miejsc .
    To takie bardziej fotki pamiątkowe . W biegu w ciągu dnia. I ludzi po prostu masa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    To takie bardziej fotki pamiątkowe . W biegu w ciągu dnia. I ludzi po prostu masa.
    Zgadzam się z Autorem....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

2 najbardziej mnie się spodobała
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

zielen i obrobka w pozadku, ale kadry mz nietrafione. Brakuje jakiegos konkretnego punktu odniesienia
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    ale kadry mz nietrafione. Brakuje jakiegos konkretnego punktu odniesienia
    To znaczy? Co masz namyśli? Serio pytam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    To znaczy? Co masz namyśli? Serio pytam.
    To czysto subiektywna opinia ale brakuje mi nieba przy landszafcie wydaje mi sie ze powinno byc a jak go nie ma to zdjecie powinno miec cos w pierwszym planie...nie wiem czy to do konca sluszna teza..
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    To czysto subiektywna opinia ale brakuje mi nieba przy landszafcie wydaje mi sie ze powinno byc a jak go nie ma to zdjecie powinno miec cos w pierwszym planie...nie wiem czy to do konca sluszna teza..
    Mnie się wydaje, że w krajobrazie niebo nie jest konieczne, ale też mogę się mylić .

Odnośnie pierwszego planu : co do dwójki - nie przyjmuję krytyki , co do dwóch pozostałych - być może masz rację - przemyslę sobie temat .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów