Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Burren

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dawidlawecki Zobacz posta
    obiecuje, że więcej nie będę komentować twoich prac, krytyka ci nie służy
    Krytyka mi sluzy i to bardzo dobrze.....lubie jak ktos mi poradzi jak uniknac problemu lub jak to naprawic.....sam tego oczekujesz W czym zreszta staralem sie tobie pomoc

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Czyżbym cię sprowokował?? Trochę mi się to nie widzi. Za dużo nieba, no chyba, że ci na nim zależało. A ta skalista pustynia za mało wyeksponowana. Wrażenia są raczej pozytywne ale nie pokazują specyfiki tego miejsca. Czy można zrobić takie zdjęcie żeby pokazać tu wszystko co ważne tego nie wiem. Nie miałem okazji spróbować.

W sobotę kazali mi przyjść do roboty... a wiec znowu nie teraz
    Tak sprowokowales mnie.....duzo nieba bo tak mi sie spodobalo, ze nie moglem go nie pokazac
    Co do wyeksponowania to jak wspomnialem jest to koncowka pazdziernika i slonce bylo bardzo nisko stad taki cien....
    Co do soboty to nie bardzo moglem bo prace koncze w sobote rano ale moze w Niedziele?? Ja jestem jak najbardziej za tyle, ze pogoda sie nie bardzo szykuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    A ta skalista pustynia za mało wyeksponowana...
    Zdjęcie - takie nic, ale bardzo ładne.
    Sugestia, żeby wzmocnić powierzchnię wzgórza z pierwszego planu przy pozostawieniu tej tylnej, dalszej górki może dać bardzo ciekawy efekt.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez telly Zobacz posta
    Zdjęcie - takie nic, ale bardzo ładne.
    Sugestia, żeby wzmocnić powierzchnię wzgórza z pierwszego planu przy pozostawieniu tej tylnej, dalszej górki może dać bardzo ciekawy efekt.
    Zobaczy sie jutro
    Teraz jestem bez PSa
    Sporo materialu z tamtad mam ktory nie bardzo wiedzialem jak obrobic....teraz juz mysle sie uda

Domyślnie

Niebo chyba zaraz po deszczu ? Piekny błękit i brunatnoczerwona podłoga - kolory grają tutaj pierwszoplanowa rolę. Zdjęcie wg. mnie bardzo dobre.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Niebo chyba zaraz po deszczu ? Piekny błękit i brunatnoczerwona podłoga - kolory grają tutaj pierwszoplanowa rolę. Zdjęcie wg. mnie bardzo dobre.
    Ano po ulewie......

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Zgodzę się.
    Oczywiście zakładam, że kamienie lekko wpadające w niebieski były zamiarem i wizją autora
    Faktycznie kamienie wpadaja w niebieski......ale podczas proby odniebieszczenia jakos podloga nie pasowala do reszty......kamienie byly mokre i moze stad odbicie w nich.....
    Jednak jutro jeszcze sprobuje cos pokombinowac z tymi zdjeciami i zobacze jak jest z tymi kamieniami....

Domyślnie

W sumie,to bardzo przyjemne zdjęcie,natomiast deko przysmutne..Jakiegos motywu,w zasadzie ,brak,więc niech ma chociaż weselsze kolorki.Fajne niebo.
    Ja to widze jak niżej...
    http://www.iv.pl/images/mm2i8dhg7y1kfa8r1y1g.jpg
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    W sumie,to bardzo przyjemne zdjęcie,natomiast deko przysmutne..Jakiegos motywu,w zasadzie ,brak,więc niech ma chociaż weselsze kolorki.Fajne niebo.
    Ja to widze jak niżej...
    No i swietne! Odszumiane widze.......jedynie nadmiar zieleni mi przeszkadza bo to byla taka Irlandzka zima
    Ale faktynie ozywiles zdjecie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No i swietne! Odszumiane widze.......jedynie nadmiar zieleni mi przeszkadza bo to byla taka Irlandzka zima
    Ale faktynie ozywiles zdjecie!
    Sorry,nie przypuszczałem,że w pażdzierniku tam zima jest....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Sorry,nie przypuszczałem,że w pażdzierniku tam zima jest....
    Ano tak jest.....tutaj juz powoli zaczynaja liscie leciec z drzew...za to wiosne mam juz w marcu
    No a poza tym zima tu raczej w granicach +5 - +10 celsjusza

kulten
    Gość

Domyślnie

Ja to widze jak niżej...
    http://www.iv.pl/images/mm2i8dhg7y1kfa8r1y1g.jpg
    Za Andrzejem.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów