Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Natalka x 3 :-)

Domyślnie

Cudne światło, kolory i oczywiście Natalka

Domyślnie

Super. Z takimi oczami rośnie kolejna sercołamaczka Mnie na przekór najbardziej podoba się pierwsze. No i kolory zacne.
    D90|S17-50|N35 1.8|N50 1.8|S70-200|SB600|tanie studyjne klamoty
    10zł miesięcznie na jakąś fundację na rzecz dzieci - świata nie zbawisz, a kogoś uszczęśliwisz.

Domyślnie

Pięknie wszystko! Ależ ona już duża
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Słodziutkie, ciepłe zdjęcia - jestem na tak.

Domyślnie

Może okażę się okropny. Wiem że nic nie wiem i że dopiero zaczynam z fotkami ale jeżeli mam się do czegoś przyczepić ( bo do czegoś trzeba ) (a poza tym jak pisałem wcześniej ja nic nie wiem) to przeszkadza mi lewa strona pierwszych dwóch zdjęć (czarna plama na 1/4 kadru) no i to B/W trochę się za mało odróżnia postać od tła ale jak mówiłem czepiam się sam mam dzidzię jedno roczną i wiem jak to działa więc zostawiam czepianie i oczywiście gratuluję kadrów, momentów i kolorystyki (choć ostatnie chciałbym zobaczyć też w kolorze) dla mnie BOMBA!!!

P.S.

Ale co ja tam wiem
    kupa sprzętu i brak talentu

Domyślnie

Bardzo Wam dziękujemy za miłe słowo

Cytat Zamieszczone przez tinaga Zobacz posta
    No ślicznie i Natalka piękne dziecko...aż chce się wiecej na nia patrzeć...
    Aguś mam nadzieję, że przy najbliższej okazji Natalka załapie się u Ciebie na małą sesyjkę...

Cytat Zamieszczone przez FlashGordon Zobacz posta
    Super. Z takimi oczami rośnie kolejna sercołamaczka
    ...i o to się boję...

Cytat Zamieszczone przez broniu Zobacz posta
    Może okażę się okropny. Wiem że nic nie wiem i że dopiero zaczynam z fotkami ale jeżeli mam się do czegoś przyczepić ( bo do czegoś trzeba ) (a poza tym jak pisałem wcześniej ja nic nie wiem) to przeszkadza mi lewa strona pierwszych dwóch zdjęć (czarna plama na 1/4 kadru) no i to B/W trochę się za mało odróżnia postać od tła ale jak mówiłem czepiam się sam mam dzidzię jedno roczną i wiem jak to działa więc zostawiam czepianie i oczywiście gratuluję kadrów, momentów i kolorystyki (choć ostatnie chciałbym zobaczyć też w kolorze) dla mnie BOMBA!!!

P.S.

Ale co ja tam wiem
    Winą czarnej plamy jest punktowe oświetlenie z okna, powiem szczerze, że mi nawet się to podoba jako całość, ale każdy ma swoje zdanie i o to w tym wszystkim chodzi, co do B&W to inaczej tego nie widzę więc koloru nie będzie

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Marek_L

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów