Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: taki plener...

Domyślnie

dziękuję za rady i miłe słowa.
    downunder - co masz na myśli mówiąc, że nie do końca wykorzystałam rybkę? - tzn. nie do końca w tych kadrach które wrzuciłam na forum, czy ogólnie brakuje Ci tu jakichś konkretnych fiszowych kadrów?
    Człowiek uczy się przez całe życie - i dobrze.
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agape Zobacz posta
    downunder - co masz na myśli mówiąc, że nie do końca wykorzystałam rybkę? - tzn. nie do końca w tych kadrach które wrzuciłam na forum, czy ogólnie brakuje Ci tu jakichś konkretnych fiszowych kadrów?
    Pierwsze twoje skojarzenie jest właściwe z tym co odczuwam: "tzn. nie do końca w tych kadrach które wrzuciłaś na forum".
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

aha - dzięki za sugestię (nie będę wrzucać innych - być może są wśród pozostałych "lepsiejsze" fiszki - ale nie chcę katować już publiczności )
    Blog AgaPe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agape Zobacz posta
    Ucieszyłam się, że wreszcie znalazła się para, która chciałaby zdjęcia z innego miejsca niż romantyczne scenerie z fontanną i dworkiem w tle...
    Taki nasz los, że tam focimy i większość PM tam chce na jedno to plus, bo to już wyczarterowane miejscówki i wiadomo gdzie i jak
    Co do pleneru, bardzo mi sie podoba i fisze też a tak z ciekawości to Krakowska czy Warszawska ? do CZ-WY mam 30 km, ale okolice jakieś znajome
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

O, masz "rybkę"! Chyba przestanę Cię lubić z tego powodu.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMEK K Zobacz posta
    Taki nasz los, że tam focimy i większość PM tam chce na jedno to plus, bo to już wyczarterowane miejscówki i wiadomo gdzie i jak
    Co do pleneru, bardzo mi sie podoba i fisze też a tak z ciekawości to Krakowska czy Warszawska ? do CZ-WY mam 30 km, ale okolice jakieś znajome
    To prawda - "klient nasz Pan!" - mawiają. Niemniej jednak taka odmiana od czasu do czasu zawsze cieszy Uliczki to m.in. ul.Kozia - ogólnie okolice Rynku (teraz rozkopane przez archeologów) i "Puchatka".
    O, masz "rybkę"! Chyba przestanę Cię lubić z tego powodu.
    noooo proszę Cię - nie rób mi tego... Już tak się cieszyłam z tego szkiełka, a tu takie nagle dylematy...
    Blog AgaPe

Domyślnie

ladny secik jedynie mozna by bylo ta tabliczke na 1 wystemplowac
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

właśnie nad nią myślałam...
    wystemplować - mówisz?
    Blog AgaPe

Oszczędny w słowach
    Miasto
    woj.Łódzkie

Domyślnie

zdjęcie nr 2 - świetne światło... piękne...
    F, D, SB i conieco do nich

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów