Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Domyślnie Promieniscie w ulewie!

Zdjecie skladane z kilku klatek, poczatkowo miala to byc panorama ale nie wyszlo tak jak chcialem.....
    zeszlotygodniowy wypad z Locterem

Domyślnie

alez wy macie tam tereny i piękne, często zjawiskowe swiatło, zapewne trzeba się natrudzić aby takie upilnować ale warto, bardzo ładne zdjecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    alez wy macie tam tereny i piękne, często zjawiskowe swiatło, zapewne trzeba się natrudzić aby takie upilnować ale warto, bardzo ładne zdjecie
    Tylko sobie nie myśl, że takie widoki są tu jak na zawołanie. Takich miejsc czasami się to się trzeba naszukać. U mnie taki plener to przejechane od 700 - 1300 km
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Nie no klasa, doskonale wyeksponowałeś te światło na środku, całość ma klimat. Szczerze mówiąc ja jeszcze nie próbowałem wydusić czegoś z tych kadrów, ale może sie zabiore.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Co do swiatla to nie jest tak trudno......ale trudno o czas wolny i swiatlo w komplecie....
    Kolejnym minusem jest to ze czasami masz pieknie a jak przejedziesz ze 30km to juz po swietle i ulewa, taki urok klimatu nadatlantyckiego

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Tylko sobie nie myśl, że takie widoki są tu jak na zawołanie. Takich miejsc czasami się to się trzeba naszukać. U mnie taki plener to przejechane od 700 - 1300 km

Trza sie przeprowadzic na zachod

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    napisałem o tym ale warto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Trza sie przeprowadzic na zachod
    To nie wypali "...tam gdzie nas nie ma..."
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Ładny moment się trafił, ładne foto

Domyślnie

Niesamowita miejscówka!
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria