Przywiosłem ich trochę znad morza, ..... ale ponieważ ostatnio to temat dość zgrany, to poczekają na lepsze czasy.
Szukaj
Przywiosłem ich trochę znad morza, ..... ale ponieważ ostatnio to temat dość zgrany, to poczekają na lepsze czasy.
Temat ograny, ale pokazales mz swieze spojrzenie na ten temat. Do mnie trafia. Podoba mi sie ze wzgledu na piekna kolorystycznie, ciekawie rozmyta delikatna wode.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Ciekawie to wyszło, musiałeś chyba wysoko stać. Nie widziałem jeszcze takich betonowych palików.
Zapodawaj następne nie przejmując się marudami, którym to i owo obrzydło lub się "ograło". Oni zazwyczaj nie mają zbyt wiele do zaprezentowania.
... takie betonowe paliki są na półwyspie helskim, te akurat na wysokości Kuźnicy. Załączam drugie foto. Było trochę eksperymentów z czasami, .... a z efektów jestem zadowolony.
Ładna mgiełka długiego czasu snuje się wokół polików. Fajne zdjęcia.
a ja może będe wredota, ale już widziałem takie kadry. Nie uznam tego za nowe spojrzenie. Mimo wszystko jest dobrze.
lubię takie![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Ciekawa praca... nie mam nic do zarzucenia i podoba mi się![]()
Skontaktuj się z nami