Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie ...... moje pale

Przywiosłem ich trochę znad morza, ..... ale ponieważ ostatnio to temat dość zgrany, to poczekają na lepsze czasy.

Zapraszam

- 1 -

Pozdrawiam.

Domyślnie

Temat ograny, ale pokazales mz swieze spojrzenie na ten temat. Do mnie trafia. Podoba mi sie ze wzgledu na piekna kolorystycznie, ciekawie rozmyta delikatna wode.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Ciekawie to wyszło, musiałeś chyba wysoko stać . Nie widziałem jeszcze takich betonowych palików.
    Zapodawaj następne nie przejmując się marudami, którym to i owo obrzydło lub się "ograło". Oni zazwyczaj nie mają zbyt wiele do zaprezentowania.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Ciekawie to wyszło, musiałeś chyba wysoko stać . Nie widziałem jeszcze takich betonowych palików.
    Zapodawaj następne nie przejmując się marudami, którym to i owo obrzydło lub się "ograło". Oni zazwyczaj nie mają zbyt wiele do zaprezentowania.
    ... takie betonowe paliki są na półwyspie helskim, te akurat na wysokości Kuźnicy. Załączam drugie foto. Było trochę eksperymentów z czasami, .... a z efektów jestem zadowolony .

- 2 -

Pozdrawiam.

Domyślnie

Ładna mgiełka długiego czasu snuje się wokół polików. Fajne zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Temat ograny, ale pokazales mz swieze spojrzenie na ten temat. Do mnie trafia. Podoba mi sie ze wzgledu na piekna kolorystycznie, ciekawie rozmyta delikatna wode.
    tak dokładnie - bdb foto

Domyślnie

a ja może będe wredota, ale już widziałem takie kadry. Nie uznam tego za nowe spojrzenie. Mimo wszystko jest dobrze.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

lubię takie
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Też tak myślę.

Domyślnie

Ciekawa praca... nie mam nic do zarzucenia i podoba mi się

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów