Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Kasia

Domyślnie Kasia

Komentarze mile widziane.

Domyślnie

Bardzo ładny kadr ale jednak te pojedyńcze włoski trochę mi przeszkadzają. Przy tego typu ujęciach czasem warto zejść w dół i pokazać troszkę szyi.
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

Ja w sprawie kolorów, bo właściwie ciągle o tym tylko gadam - wg mnie za różowo, kolorystyka skóry nie taka - powinno być cielęco-żółtawo Poza tym oczy możnaby wyciągnąć nieco. Masz NEFa ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BlackRoger Zobacz posta
    Bardzo ładny kadr ale jednak te pojedyńcze włoski trochę mi przeszkadzają.
    Dla mnie te pojedyncze włoski to sam smaczek.
    Cytat Zamieszczone przez BlackRoger Zobacz posta
    Przy tego typu ujęciach czasem warto zejść w dół i pokazać troszkę szyi.
    A tu się zgadzam i nie mam nic na swoją obronę.
    Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Ja w sprawie kolorów, bo właściwie ciągle o tym tylko gadam - wg mnie za różowo, kolorystyka skóry nie taka - powinno być cielęco-żółtawo Poza tym oczy możnaby wyciągnąć nieco. Masz NEFa ?
    Zbigniewie! Bój się Boga! Chcesz z mojej siostry cielę zrobić? Ja mam tylko taniego laptopa Nie ufam mu w kolorach, więc wolę zostawić tak jak jest niż grzebać i jeszcze bardziej zepsuć. W sumie lekkie zaróżowienie zrzuciłem na tę matrycę. A fota jest ultra-prosto-z-puchy, za wyjątkiem lekkiego docięcia góry. Oczu nie będę wyciągał - myślę, że się jeszcze siostrze przydadzą. NEFa niestety nie mam.

Uprawnienia umieszczania postów