Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Pogoda nie rozpieszcza......

Wczoraj w Ballybunnion.......wialo tak ze lzy plynely ciurkiem a obiektyw byl do przetarcia co kilkadziesiat sekund.....mzawka slonej wody......malo przyjemne dla sprzetu
    Jak widac ocean wczoraj nie byl spokojny.....mecze reszte materialu i mam ogromny roblem ze zlapanie horyzonru Fale kilku metrowe i nieregularne powiduja dziwna krzywizne.....ale bede walczyl!

1.

2.

3. Ale potrafilo tez byc ladnie....mimo wiatru i ogromnych fal....zachodzace slonce potrafilo zaswiecic

Domyślnie

Na tych klifach nam nie zaświeciło ;/ Ale ostatnie bardzo ładnie Ci wyszło, podoba sie.

Domyślnie

Ty mnie nic nie mow o pogodzie we wtorek rano z kumplem poplynelismy na Szetlandy - 14h na promie tylko po to by po 8h znow nan wsiasc pelne 8h w ulewie. Landi gubil przyczepnosc na asfalcie (4x4 2.5 tony) od ilosci wody...to byla najwieksza masakra jakiej w zyciu dokonalem. kupa kasy wywalona w bloto...zebym ja mial takie warunki na Szetlandach to tez bym zrobil kilka dobrych zdjec takich jak te powyzej
    na 2 widac jak ladnie pada na horyzoncie
    3 jednak najlepsze ze wzgledow kolorystycznych
    1 i 2 kadrowo ok

Domyślnie

Kadry mi się podobają szkoda, że nie miałeś takiego światełka jak na 3.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

szkoda ze na jedynce nic nie zaswiecilo... a mialo byc tak pieknie... za to 3 nadrabia troche swiatlem... A jak oceniasz tamta miejscowke? warto tam jechac?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    Ty mnie nic nie mow o pogodzie we wtorek rano z kumplem poplynelismy na Szetlandy - 14h na promie tylko po to by po 8h znow nan wsiasc pelne 8h w ulewie. Landi gubil przyczepnosc na asfalcie (4x4 2.5 tony) od ilosci wody...to byla najwieksza masakra jakiej w zyciu dokonalem. kupa kasy wywalona w bloto...zebym ja mial takie warunki na Szetlandach to tez bym zrobil kilka dobrych zdjec takich jak te powyzej
    Dzieki.....

Co do wyjazdu to mozna sie zalamac!
    Ale jeszcze sie powtorzy...prawda

Domyślnie

Trojka wypas! Jakby na dwojce dalo sie pozbyc troche tej mgielki w srodkowym klifie?
    Wszystkie oki, ale stawiam na 3-ke!!!

Domyślnie

no na Szetlandy to ja jeszcze sie wybiore, ale juz nie w tym roku...poplynalem tam specjalnie by Maskonury focic...3000 sztuk poszlo w swiat. jak to bylo zorganizowane?! autobusy jakies popodstawiali czy co? normalnie ani jednego ptaka buciki na gore-tex'ie nie daly rady od naporu wody. do dzisiaj je suszylem spodnie i kurtka tez nie wytrzymaly po kilku godzinach lazenia w ulewie dalismy spobie na wstrzymanie...
    ale za to dzisiaj pogoda rozpieszcza nas, wiec cos wieczorem planuje ustrzelic

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Na tych klifach nam nie zaświeciło ;/ Ale ostatnie bardzo ładnie Ci wyszło, podoba sie.
    Zgadzam się.
    Szkoda, że kolega nie dał dłuższego czasu i problem byłby z głowy .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Zgadzam się.
    Szkoda, że kolega nie dał dłuższego czasu i problem byłby z głowy .

My tam nie moglismy ustac a co dopiero dluzszy czas

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów