Szukaj
Chciałbym napisać coś mądrego, ale średnio potrafię, jeśli chodzi o plenery ślubne więc powiem tylko jedno - REWELACJA !!
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
7, 8 kolorystycznie rózne ale każde bardzo mi się podoba
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
1,2,5,6 piekne swiatelko.
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Zdjęcia są ładnie obrobione, mamy fajne kadry i światełko.
Niby wszystko jest OK, ale dla mnie w terminologii łyżwiarstwa figurowego, to taka jazda obowiązkowa.
IMO, do bólu, jest sztampowo (brak mi uczuć i emocji).![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Dawno kolegi nie byłoAle powrót w całkiem bardzo i zaiste na wysokim poziomie. Mi się podobają. Chociaż zwykle zgadzam się z downunderem, to tutaj sam nie wiem. Może trochę ma racji, ale nie wymagajmy przy każdym zdjęciu cudów. Emocje i klimat są - choćby 5, 6, 7 - naprawdę trudno coś temu zarzucić. Na pewno samo nie wyszło to z aparatu - takich zdjęć przypadkiem się nie robi.
Podsumowując - kupuję pomysły i gratuluję.
Dobra robota z naciskiem na 5,6 i 7 jak dla mnie
Jesteś według mnie na tyle świadomym fotografem, że ciężko radzić.
Teraz to już tylko personalne wypowiedzi będą się pojawiały...
Oby tak dalej.
5 i 6 to jazda obowiązkowa na ślubniakach? Hmmmm, coś przeoczyłem chyba.
Ale generalnie wiem o co chodzi i zarzut troszeczkę podobny - wszędzie jest parka stojąca mniej lub bardziej i... tyle. Na pewno to nie są wszystkie zdjęcia, zatem zgaduję, że kadry są też i inne. Oceniając nie pod kątem całości zestawu, a pod kątem osobnych prac, to moim zdaniem jest super. Historię jednak należałoby przepleść czymś jeszcze.
Technicznie super, kadry przyjemne.
np. takim?
Skontaktuj się z nami