Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Małe studio...

Domyślnie

u mnie kupowałes takie lampy i niby ja nie zareagowałem na reklamacje ? i zazwyczaj na tym forum nie mając argumentów w dyskusji zaczyna mi się wytykać to że prowadze sklep
    tak u Ciebie i własnie Ty olałes moja reklamacje i ni emam zamiaru Ci tego udowadniac bo nie to jest celem dyskusji. Poradziłem sobie i to jest najwazniejsze. I nie wypominam Ci ze prowadzisz sklep bo mnie to gó*no interesuje co kto robi więc jesli nie masz argumentów innychnie wyjezdzaj z takim .

Zarzucasz ze mówimy o drogich zestawach probujac wcisnac cos a sam podajesz zestaw za kwote ponad 2000zł a kupujacy chciał wydac 1000zł

Domyślnie

ja mam pytanie do Ciebie Jacku:
    przegladalem ten watek i natknolem sie gdzies na zdanie ze do sb...nie ma sensu zakladac softboxu bo sb swieci do przodu.... i teraz do czego darze.... kilka razy widzialem gdzies na jakichs filmikach (o charakterze edukacyjnym) wlasnie lampy sb z nieduzymi softboxami... to jak to wlasciwie jest... czy ewentualnie tyczy to sie tez np parasolek??
    D700 +mb-d10 | D300 | D80 +mb-d80 | n24-70/2.8 | n85/1.8 | n70-300 VR | n18-135| sb900 +Pro flash bracket | 3x sb600 +dyf. lightsphere || Manfrotto190xprob & 804rc2||

Domyślnie

mmmak poprosze o udowodnienie braku reakcji na reklamacje czy zwrot bo teraz publicznie mnie oczerniasz i napewno tak tego nie zostawie. Poprosze o liste maili "screeny" wyciągi z polączeń telefoncznych "skany" itd i prosze o publikacje publicznie bo jeżeli nastąpiło coś takiego to napewno publicznie przeprosze a jak nie nastąpiło to zrobisz to ty.

Domyślnie

Tak czytam i czytam, i widzę, żem zapóźniony okrutnie: teraz bez 3-ch lamp nie ma się co zabierać za zdjęcia.. A ja, nieświadomy tego faktu, tyle lat na jednej lampie
    Strach się bać, zo bym wyczyniał, gdybym odpalił trzy

Jeszcze pod koniec zeszłego roku miałem śmiałe plany własnego studia (zanim się zderzyły z cenami lokali i rozprysły w drobny mak), i sprzętowo planowałem tam na początek czarne ściany, jedną lampę i 3 blendy na statywach. A kontrę na włosy pięknych azjatek bym z SB-ka zapodał i jakoś by na początek było.

Nie wpadajmy w zwariowany wir szału sprzętowego.

Domyślnie

niekogo nie mam zamiaru przepraszac i ja nie oczekuje przeprosin. dobrze wiesz ze korespondencje prowadzilismy prze tel i przez gg, a po tym jak wyszła sprawa z zepsuta lampa juz nie odpisales na gg.
    Gdybym byl złosliwy to na kazdym forum na kórym jestes uczestnikiem a o tym wiem robiłbym zła reklame, a ze nei jestem złosliwy odpusciłem sobie bo nie jest to warte moich nerwów.
    Sprawa miala miejsce jakies 2-3 miesiace temu wiec sobie sprawdz sam bilingi i archiwum gg.

Ja sparwe sobie załatwiłem z funsportem i lampa zostala naprawiona nie odpłatnie bo sam zdiagnozowałem usterke i podalem technikowi jaki elem jest uszkodzony

I daruj sobie złosliwosci bo udowadniasz ze faktycznie nie warto było u Ciebie kupowac

dla mnie sprawa jest zamknieta juz dawno chciałem tylko uswiadomic nie ktorym ze zdanie handlarza ktory pleca wlasny sprzet trzeba 2 razy przeanalizowac
    Ostatnio edytowane przez mmmak ; 19-08-2009 o 16:44

Domyślnie

człowieku ja odpisuje po kilkanaście wiadomości dziennie na GG i skoro nie odpisałem ( czego nie pamiętam podaj swój numer GG żebym mógł to sprawdzić ) wystarczyło zadzwonić raz jeszcze skoro za pierwszym razem się nie dodzwoniłeś czy dziwnym trafem się nie dogadaliśmy , ja nie spędzam 24H przy komputerze a nieraz wiadomości nie dochodza na GG i jest to dobrze znany problem urzytkowników tego kominikatora. Dlatego raz jeszcze poprosze o twój numer GG lub adres email czy numer telefonu i przesledze archiwum.

Kolejna sprawa to co mają złośliwości których tu nie widze do obsługi klienta ? a to czy warto czy nie warto klienci ocenią sami ja tu niestety domniemam awersje do mojej osoby a nie do samej firmy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoellite Zobacz posta
    człowieku ja odpisuje po kilkanaście wiadomości dziennie na GG i skoro nie odpisałem ( czego nie pamiętam podaj swój numer GG żebym mógł to sprawdzić ) wystarczyło zadzwonić bo ja nie spędzam 24H przy komputerze a nieraz wiadomości nie dochodza na GG i jest to dobrze znany problem urzytkowników tego kominikatora. Dlatego raz jeszcze poprosze o twój numer GG lub adres email czy numer telefonu i przesledze archiwum.

Kolejna sprawa to co mają złośliwości których tu nie widze do obsługi klienta ? a to czy warto czy nie warto klienci ocenią sami ja tu niestety domniemam awersje do mojej osoby a nie do samej firmy.
    Ja nie ma żadnej awersji ani do Ciebie ani Twojej osoby. Czy wina komunikatora nie wiem nie interesuje mnie. Wiem ze jak chciałem kupic kontakt był swietny dlatego zakupiłem takze inne rzeczy innym razem. Wiem co było gdy wyszła sprawa z awaria i niestety musiałem sam to zalatwic. Moze poprostu miałem pecha - konsekwencja jest niezadowolony klient .

NIe mówie ze wszystkich tak traktujesz bo moze tak nie jest, ja wiem ze sam nastepnym razem zrobie zakup gdzie indziej.

Nie umniejszam takze zasług na forum tym i innych - sam nie jednokrotnie korzystałem z rad i wskazówek Twoich

Jak mówiłem dla mnie prawa zakonczona juz dawno temu i prawie zapomniana. Więcej nie bede na ten temat pisal bo nie taki był mój cel udzielajac sie w tym watku.

Pozdrawiam

Domyślnie

Ekhmm,
    A do lamp wracając, to nie wiem gdzie w polsce, ale na pewno można sobie sprawić Interfity (Chiny) taki zestawik 2x150 z kilkoma dodatkami (parasolka, softbox, kabelki) kosztuje tu koło 170 funciaków, więc jakieś 1000zł, jeszcze zostaje na jakiś duży reflektor czy cóś

pozdrawiam
    mati

Ah! A jak jednak coś więcej się wyskrobie (niedużo) to Interfity serii Venus, z mocowaniami bowens.

Domyślnie

dobrym rozwiazaneim jest http://www.quantuum.pl/detal.php?id=...ng=pl&curr=PLN

lub jak Andy_O pisze jedna dobra lampa + blendy ewentualnie styropian i jakas reporterka na wlosy

Domyślnie

Pozdrawiam a reszte użytkowników forum przepraszam za zaśmiecanie

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów