Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Tygrzyk paskowany.

Nie do końca sobie poradziłem z tymi pajęczakami, ciężko jest całe dobrze uchwycić.
    1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Miros Zobacz posta
    Nie do końca sobie poradziłem z tymi pajęczakami, ciężko jest całe dobrze uchwycić.
    [/URL]
    Chodzi o to, że w GO nie zmieścił sie cały odwłok? Moim zdnaiem nic nie szkodzi

Inna spraw amnie zastanawia.. często przy tym pajączku, a widac to dobrze na 2 i 3, widać taką "gęściej"(?) utkaną sieć.. od mordki do dołu.Ktoś wie co to?

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Mam ten sam problem, będę próbował jeszcze. Kurna musi się udać
    Najbardziej podoba mi się jedynka za kolor i kadr.

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Inna spraw amnie zastanawia.. często przy tym pajączku, a widac to dobrze na 2 i 3, widać taką "gęściej"(?) utkaną sieć.. od mordki do dołu.Ktoś wie co to?
    Oglądałem niedawno film o walkach pająków samurajów w Japonii, zresztą bardzo podobne. Padło w nim stwierdzenie że ten "szlaczek" odbija UV i zwabia w ten sposób owady.

Domyślnie

Może spróbuj skleić dwie foty. Poniżej przykład finalnej obróbki dwóch strzałów - pierwszy ostrzony na oczy, a drugi na odwłok. Światło było kiepskie, więc nic specjalnego, ale zrobiłem aby poeksperymentować.

Domyślnie

.
    Jest to pewnikiem pas wzmacniający i stabilizujący całą konstrukcję. Wersja z UV jakoś jest chyba niespecjalnie prawdopodobna... Chociaż... są rzeczy, które się największym "fizjologom" nie śniły...

Na pierwszej fotce fajny kolorek.
    (...\/...)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgi Zobacz posta
    Może spróbuj skleić dwie foty. Poniżej przykład finalnej obróbki dwóch strzałów - pierwszy ostrzony na oczy, a drugi na odwłok.
    [/IMG]

Takie rozwiązanie w takich sytuacjach będzie strzałem w dziesiątkę, he, he, nie pomyślałem o tym.

Domyślnie

Ładny to pajączek, mieszkał kiedyś u mnie na ogródku

.
    U Tygrzyków to normalne- sieci przez nie tkane mają taki gruby szew mniej więcej na środku. Wydaje mi się, ze służy to do wzmocnienia konstrukcji.
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Ładny to pajączek, mieszkał kiedyś u mnie na ogródku

U Tygrzyków to normalne- sieci przez nie tkane mają taki gruby szew mniej więcej na środku. Wydaje mi się, ze służy to do wzmocnienia konstrukcji.
    Wzmocnienie konstrukcji... a może to gotowiec do zawinięcia zdobyczy - szybciej można "zapakować"

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Takie rozwiązanie w takich sytuacjach będzie strzałem w dziesiątkę, he, he, nie pomyślałem o tym.
    tylko ze statywem, aby różnice pomiędzy ujęciami były jak najmniejsze - nawet wtedy zdarza się, że łagodny wietrzyk da w tyłek i potem trudno jest dobrać identyczne punkty styczne.

Domyślnie

jest ok ja ostatnio je focilem ale na 40 fot w sumie żadna mi nie podeszła , wiało i to bardzo

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów