Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Love over gold

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

kulten ja ciebie prosze.....ale to bardzo....zmien serwer na ktory wklejasz foty....nigdy w pracy nie widze twoich fot....blokuja mi ten serwer

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    kulten ja ciebie prosze.....ale to bardzo....zmien serwer na ktory wklejasz foty....nigdy w pracy nie widze twoich fot....blokuja mi ten serwer

To ładnie pracujesz . Ok i specjalnie dla Ciebie:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    [CENTER]To ładnie pracujesz . Ok i specjalnie dla Ciebie:
    No sluzba nie druzba Zacharowuje sie A oczy bola od przegladania neta...i tak prawie kazdego dnia

Zdjecie doskonale.....dzieki za fote
    Ogladanie takich zdjec to przyjemnosc....

A wracajac do zmoczenia to cholerna slona woda potrafi niezle zalatwic sprzet......do tej waszej fotografii morskiej to by trzeba wam wetsuit nabyc

kulten
    Gość

Domyślnie

No sluzba nie druzba Zacharowuje sie A oczy bola od przegladania neta...i tak prawie co dziennie

Zdjecie doskonale.....dzieki za fote
    Ogladanie takich zdjec to przyjemnosc....

A wracajac do zmoczenia to cholerna slona woda potrafi niezle zalatwic sprzet......do tej waszej fotografii morskiej to by trzeba wam wetsuit nabyc
    hehe, dobre dobre, Polak potrafi .

Wczoraj bardziej os słonej wody niebezpiecznym okazały się skały na które spadła mi torba ze sprzętem. Skasowała się poziomiczka i blokada przytrzymująca lampe. Całe szczęście tylko tyle .

Dzięki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    hehe, dobre dobre, Polak potrafi .

Wczoraj bardziej os słonej wody niebezpiecznym okazały się skały na które spadła mi torba ze sprzętem. Skasowała się poziomiczka i blokada przytrzymująca lampe. Całe szczęście tylko tyle .

Dzięki.
    Eeeeech co do skal to nic mi nie mow....kolano mam jak u pieciolatka a o szkielku pewnie wiesz....

Eeee ale ja tak legalnie siedze....taka praca No tzn. siedze przed kompem a ze net jest i nie ma nic innego do roboty......to siedze na forum

kulten
    Gość

Domyślnie

Eeeeech co do skal to nic mi nie mow....kolano mam jak u pieciolatka a o szkielku pewnie wiesz....

Eeee ale ja tak legalnie siedze....taka praca No tzn. siedze przed kompem a ze net jest i nie ma nic innego do roboty......to siedze na forum
    O szkiełku wyczytałem gdzieś miedzy wierszami, że masz Tamiego do naprawy zatem z kontekstu wnioskuję, że zaliczył skałki?

A co do pracy to za jakiś czas też będę musiał zacząć szukać bo z fotografii to ja się nie utrzymam .

Uprawnienia umieszczania postów