Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 55

Wątek: Organ donor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Marcin. Jak chcesz, to mogę ci nosić statyw Bardzo dobra fotografia.
    Dobra propozycja.
    Można ponosić i nie dawać Marcinowi do łapy...niech potrenuje takie od 1/15 sek. i szybsze.....z łapy...
    Nie będzie też uwiązany do jednego obszaru,będzie bardziej mobilny i siłą rzeczy pokaże więcej ciekawych miejsc.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ja też tak chcę !!!
    Twoje zdjęcia działają na mnie tak mobilizująco, ....... że już się pakuję i jadę coś pofocić
    Świetna praca.

Domyślnie

Obejrzałem też Twoje zdjęcie prosto z puszki, niesamowita ta obróbka. Może kiedyś się tak nauczę.... A samo zdjęcie przepiękne
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Piękna praca, umiesz tworzyć odpowiadające mi ciężkie klimaty na swoich fotkach. I ta czystość! Na "mlecznych" tego nie widać (albo ja nie potrafię dostrzec), ale tutaj jest rewelacyjnie.
    Tylko 0,8 s, przypływ szedł?
    LED ZEPPELIN

kulten
    Gość

Domyślnie

Noszenie statywu brzmi dobrze ale dodam, że mój Slik już od styczności z solą ciężko chodzi więc taki ktoś musiałbym mieć trochę pary w łapkach .

Nikonozaur - na mlecznych nie ma krystaliczności bo woda była w ruchu, a tu idealnie stała nawet nie poruszana wiatrem i w tym tylko tkwi przyczyna. A przypływ szedł bardzo powoli tamtego wieczora .

Zatem jeszcze raz ogromne dzięki Panowie

Domyślnie

Niesamowicie klimatyczne miejsce i "jego kopia" ... Świetna robota
    NIKON

Domyślnie

W Twoim starym stylu, jest git

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dobra propozycja.
    Można ponosić i nie dawać Marcinowi do łapy...niech potrenuje takie od 1/15 sek. i szybsze.....z łapy...
    Nie będzie też uwiązany do jednego obszaru,będzie bardziej mobilny i siłą rzeczy pokaże więcej ciekawych miejsc.

No to Marcin ma zadanie!
    Zabiore mu statyw!

Domyślnie

ja już nie będę wychwalał bo tyle pochwał poleciało, że jeszcze popadniesz w samozachwyt Spytam tylko czy może chodzi o Organ Donor -Shadowa ?

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alfapasje Zobacz posta
    ja już nie będę wychwalał bo tyle pochwał poleciało, że jeszcze popadniesz w samozachwyt Spytam tylko czy może chodzi o Organ Donor -Shadowa ?
    Dzięki i bingo choć wolę ten kawałek: http://www.youtube.com/watch?v=_5OGk...eature=related .

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów