Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Tak,świetne światełko na dwójce..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dominikpl72 Zobacz posta
    Mniamuśne foteczki - i chyba rzeczywiście najlepsze co da się tam wyciągnąć jeśli chodzi o pogodę
    Chmmm nie zgodze sie, swietnych warunkow jest tutaj pod dostatkiem tylko trudno zgrac dzien wolny z pogoda....

Cytat Zamieszczone przez Kaśka M. Zobacz posta
    No coz, znam ten bol co do swiatla w Irlandii. Widoki moze i przepiekne, ale o dobre warunki do robienia fot bardzo ciezko!
    Trzeba sie czaic i sledzic pogode w internecie.....kiedy dobrze wyglada to w auto i ile fabryka dala

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Trzeba sie czaic i sledzic pogode w internecie.....kiedy dobrze wyglada to w auto i ile fabryka dala
    taaa jasne wlasnie dzisiaj tak zrobilem...pojechalem w jedno fajne miejsce. nad miastem bylo nawet ciekawe niebo, jak je opuscilem to poprostu raj...blekit i biale chmurki porozsiewane, ale jak dojechalem na miejsce...mleko sie rozlalo, a przejechalem zaledwie 30km nawet aparatu nie wyciagnalem

Domyślnie

Ekstra zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    taaa jasne wlasnie dzisiaj tak zrobilem...pojechalem w jedno fajne miejsce. nad miastem bylo nawet ciekawe niebo, jak je opuscilem to poprostu raj...blekit i biale chmurki porozsiewane, ale jak dojechalem na miejsce...mleko sie rozlalo, a przejechalem zaledwie 30km nawet aparatu nie wyciagnalem
    Dlatego kozystam ze stronki dla Surferow tam masz pogode w nadmorskich miejscowoscia

I kadry i wykonanie bdb.

Poziom na forum rośnie ale to tylko może cieszyć

Pozdrawiam
    NIKON - system

Domyślnie

Piekne kamyszki znalazles i pokazales. To klify moheru?

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

2 jest świetna!! wszystko mi się podoba! Jedynka kadrowo jest też ciekawa , jednak brakuje mi światła oświetlającego tą skałke. Trójeczka jakoś do mnie nie mówi
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

nie ufam prognozom pogody za dlugo mieszkam na Orkadach by w nia wierzyc wygladam przez okno i wiem co jest halo wtedy zapada decyzja, jechac, albo pic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    nie ufam prognozom pogody za dlugo mieszkam na Orkadach by w nia wierzyc wygladam przez okno i wiem co jest halo wtedy zapada decyzja, jechac, albo pic
    Wiem o czym mowisz.....jednak ta stronka WindGuru jest dosc pewna, wiele razy jezdzilem opierajac sie na nich.....i skutkowalo Wczoraj tez!!!

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Piekne kamyszki znalazles i pokazales. To klify moheru?
    Od moherow to jakies 50 km na polodnie....klify w okolicach Kilkee, droga z Kilkee na Loop Head (latarnie morska), ale na Loop Head nie dotarlismy......swiatelko sie szybko skonczylo a mnie sie skonczyl obiektyw

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów