Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: z pleneru

Domyślnie

Jedynka trochę za zielona, chyba że taki był zamysł...
    Na dwójce, może warto trochę z cienia wyciągnąć te drzewka i pomyśleć też o zbożu, bo trochę wyszło zbyt czerwone mz.

Domyślnie

Na jedynce ciekawy kawałek poszycia leśnego,ale zbyt zielony.Dwójka ,poza kawałkiem nieba....nieciekawa i w smutnych kolorach...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Jedynka trochę za zielona, chyba że taki był zamysł...
    Na dwójce, może warto trochę z cienia wyciągnąć te drzewka i pomyśleć też o zbożu, bo trochę wyszło zbyt czerwone mz.
    ...hmm co do jedynki to zieleń jak najbardziej była zamierzona, chodziło mi o stworzenie takiego właśnie klimatu naturalnej dzikości natury.
    Natomiast na drugim kadrze to może faktycznie trochę przesadziłem z kontrastem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedone Zobacz posta
    ...hmm co do jedynki to zieleń jak najbardziej była zamierzona, chodziło mi o stworzenie takiego właśnie klimatu naturalnej dzikości natury.
    Natomiast na drugim kadrze to może faktycznie trochę przesadziłem z kontrastem.
    Popatrz na zdjęcia Jendryna, jak on tam wariuje z kolorami... Ale co...? On ma zawsze piękne światło i nawet te jego odważne eksperymenty z saturacją dają świetne efekty. Wie kiedy można przesadzić... To odnośnie jedynki. Dwójka nie ma problemu ze zbytnim kontrastem tylko z ciemnościami egipskimi w złym tego słowa znaczeniu. Sprawdziłem. To zboże może wyglądać na bardzo ożywione. Musisz z tym zdjęciem jeszcze powalczyć.

Uprawnienia umieszczania postów