Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie Zameczek wieczorem

Kolorki zachodzacego slonca..........
    Dzis wieczorem w Limerick.....

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Na domieszke XX wieku nic nie poradze....tak juz zbeszczescili ten zamek
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 24-03-2026 o 08:42 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

bardzo mi się podoba, niskie kadrowanie dodatkowo wprowadziło szczególny klimacik

Domyślnie

Ładnie.
    Niskie kadrowanie ma szczególny klimacik ale kiedy zerknąłem to pierwsza myśl była zupełnie inna
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Kadr i kolorki ładne ale jak dla mnie mogło by być troszkę ciemniej
    aby podkreślić to ładne światełko.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

na domieszki XXw najlepszy jest stempel w PS...
    I zgodnie z radą Wojtka, przyciemnij krzywymi te zdjecie - dodasz kontrastu i dostaniesz naprawde piekny efekt.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Podoba się, jedynie zastanowienie budzi zamknięcie kompozycji po lewej i prawej, kontrastu bym absolutnie nie ruszał światło jest naturalne i takie jak trzeba mz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Ładnie.
    Niskie kadrowanie ma szczególny klimacik ale kiedy zerknąłem to pierwsza myśl była zupełnie inna
    Jaka mysl??

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    na domieszki XXw najlepszy jest stempel w PS...
    I zgodnie z radą Wojtka, przyciemnij krzywymi te zdjecie - dodasz kontrastu i dostaniesz naprawde piekny efekt.
    Zdjecie bylo naswietlane tak zeby uzyskac jak nawiecej szczegulow w cieniach i zeby go nie spalic....nic nie jest wyciagane z cieni....wrecz jest przyciemnione

Cytat Zamieszczone przez tormentol Zobacz posta
    Podoba się, jedynie zastanowienie budzi zamknięcie kompozycji po lewej i prawej, kontrastu bym absolutnie nie ruszał światło jest naturalne i takie jak trzeba mz.

Ech z tym kadrem to jest tak.....z lewej zaczyna sie balustrada i lipa....a z prawej znowu wspolczesnie...

Domyślnie

mz. przyciemnie i skontrastowanie sprawi ze fotka dostanie takiego trochę bardziej pocztówkowego smaku - w chwili obecnej ma swoją specyficzną kolorystykę (delikatna , subtelną - szczególnie koloryt nieba) i ja bym tak pozostawił
    natomiast zgadzam się z Lechupe co do stępla

Domyślnie

Tak podejrzewałem, że były jakieś przeszkody

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Jaka mysl??
    ...że warstwa z wodą podjechała ci za wysoko o jakieś 0,5 - 1cm
    Woda tnie równiutko
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów