Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Niestety,nie podzielę zachwytu.Jedynka prezentuje się znacznie lepiej.Poprawione rolosy za mocno górką świecą i wlazła ultramaryna na niebo....Trochę za mocno pojechane.
    Nikuś,rozpoczynasz okres rolosów..trochę się tego w tym okresie pojawi...
    Sympatyczna fota.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Fajne rolosy, kadr dobry i mocny punkt itp itd ale...
    ...wygląda mi na to, że zdjęcie wykonano w niezbyt sprzyjającej fotografowaniu porze dnia, stąd problemy z ładnym końtrastem
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Fajne rolosy, kadr dobry i mocny punkt itp itd ale...
    ...wygląda mi na to, że zdjęcie wykonano w niezbyt sprzyjającej fotografowaniu porze dnia, stąd problemy z ładnym końtrastem
    Jestem tego samego zdania światełko nie takie.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Fakt, godzina 13-14.00, jednak taka aura, słońce w zenice moim zdaniem bardzo pasuje do tej sceny.
    ...a jak ratować kontrast w tym przypadku ? Zwiększyć , zmniejszyć?

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

kontrasty sa oki tyle, ze swiatlo padajace z gory splaszczylo zdjecie. Nikus sam sobie odpowiedziales na roblemy zwiazane ze swiatlem. w tych godzinach raczej unika sie focenia i je sie obiadek lub lezakuje przed domem fota wyszla by zupelnie inaczej w okolicach godziny 18-19...mozna by powiedziec - powalila by

Domyślnie

Zdjecie technicznie bez zastrzezen. Jednak ja osobiscie wrocil bym z samego rana i przy odrobinie szczescia staral sie uchwycic mgielke... no i moze jednego snopka bym w kadrze umiescil blizej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Zdjecie technicznie bez zastrzezen. Jednak ja osobiscie wrocil bym z samego rana i przy odrobinie szczescia staral sie uchwycic mgielke... no i moze jednego snopka bym w kadrze umiescil blizej...
    Jest i tak wersja

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów