Wiem, ze sto razy było ale w koncu udalo mi się znaleźć ladną miejscówkę, a jak wyszło..?
.
Szukaj
Wiem, ze sto razy było ale w koncu udalo mi się znaleźć ladną miejscówkę, a jak wyszło..?
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Dobre.
Bardzo dobra kompozycja.
Technicznie bez zastrzeżeń.
pozdr, P.
No może perspektywicznie powinno być inaczej...
Może rolos powinien znajdować się bliżej obiektywu...
Ale generalnie ja nie marudzę, podoba mi się![]()
O rzesz no.. ja właśnie takiego miejsca szukam. Muszę zrobić ładne zdjęcie na ścianę dla mamusi
Fajne zdjęcie, idylliczne![]()
No szkoda, że sprzęt nieco na tym ucierpiał.
Po prostu nie ma w tym zdjęciu soczystości i krystaliczności. Porównując do prac osób, które w tym dziale w ostatnich czasach wystawiły widoki ze zbożem tutaj właśnie mi tego brakuje. Jest mdławo. I nie twierdzę, że zdjęcie nie jest poprawne ale jednak nie porywa.
kulten, czyli kolorki na nie? juz usłyszałem taki głos i może coś w tym jest. Próbuje się przełamawyac i próbować nierzeczywistych kolorów. Niby fotografia nie musi byc 1:1 odwzorowaniem właśnie rzeczywistości
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
W tym wypadku raczej starałbym się trzymać naturalizmu. Choć sam ze swej strony raczej go nie szukam. Wszytko zależy od tematu i osobistych preferencji. Tak na szybko jeśli nie masz nic przeciwko wrzuciłem Twojego jpga do PSa i trochę nasyciłem i powyciągałem ale tez nie wdając się zbyt mocno w detale. Tak by Ci pokazać mniej więcej o czym myślę:
Zrobiło się też jaśniej. Też mi pasujeDzięki
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Skontaktuj się z nami