Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Dwa swiaty...

Domyślnie Dwa swiaty...

Takie coś wygrzebałem z szuflady. Akurat możne komuś coś przypadnie do gustu.

New Forest National Park. 10 min po świcie. Sprawdzałem, dokładnie 10 min było (Nikon D200)

Wodospady Posny - Park Narodowy Gór Stołowych (Nikon D70 i początki moje)

Pod załączonymi zdjęciami podpisuje się ja...

kulten
    Gość

Domyślnie

Moim zdaniem niepotrzebnie zamieściłeś oba zdjęcia jednocześnie. Nie grają zupełnie ze sobą. I tak jak 1nka jest miła dla oka tak 2jka średnio mi leży. Jest zbyt wyprana, to pierwszy minus jaki rzuca się w oczy .

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Sebastian Twoje prace są naprawdę świetne ! Nie ograniczasz się do jednego tematu...
    Ciągle dajesz coś nowego, dzięki Twoim zdjęciom dział landszaftu na tymże forum lekko odżył...
    Młodzi adepci fotografii z Naszego forum dzięki Twoim publikacją mają świetny materiał do studiowania !
    Gratuluję Ci udanych publikacji i życzę dobrego światła na każdym następnym plenerze !

pzdr!, P.

kulten
    Gość

Domyślnie

Ale Piotrze zakomplementowałeś kolegę .

Domyślnie

jedyneczka jest przepiękna...

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Ale Piotrze zakomplementowałeś kolegę .
    Miejmy nadzieję że nie popadnie dzięki mojej wypowiedzi w jakiś samozachwyt...
    A z drugiej strony Marcinie to wiesz doskonale jak wiele takie prace wnoszą w to forum,
    należy się za to poświęcenie chodź dobre słowo z naszej strony... tak myślę.

Domyślnie

Jedynka bardzo mi pasuje

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Miejmy nadzieję że nie popadnie dzięki mojej wypowiedzi w jakiś samozachwyt...
    A z drugiej strony Marcinie to wiesz doskonale jak wiele takie prace wnoszą w to forum,
    należy się za to poświęcenie chodź dobre słowo z naszej strony... tak myślę.

Masz rację. Ale znam Sebastiana osobiście i wydaje mi się, że chłopak twardo stoi na ziemi więc obaw mieć nie musimy .

woda
    Gość

Domyślnie

Dwojka podoba mi sie duzo bardziej. Piekne. Kurcze, tak patrze, ze robiles na f22. Ja ostatnio uzylem f20 i w ciemniejszych miejscach wyszla mi kasza po probie ich rozjasnienia.

Domyślnie

1. doskonala
    2. wiecej kolorku i bedzie git

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów