Szukaj
D80 | D600, N16-35 | EIZO SX22, i1 Display Pro | WWW | Vieworld Photo Magazine
A byl jakis konkretny temat tego zaliczenia? Bo chyba nie brzmial on: "Stanac naprzeciw wysokiego budynku, zadrzec w gore aparat z szerokokatnym obiektywem i nacisnac spust."?To nie zadna zlosliwosc... Ot myslalem, ze na studiach foto nawet po pierwszym roku oczekuja czegos wiecej.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
nie to studium graficzne a fotografia to jako jeden z przedmiotów.
temat? reportaż - wiem, że to więcej architektura niż reportaż ale jako zestawione obok siebie największe wrażenie zrobiło ze wszystkich jakie dałem... 2 pozostałe też zresztą zaliczone... więc jako jeden z paru przedmiotów nie było to tak wymagające jak akademia fotografii czy filmówki łódzka i warszawska czy chociażby EAF... cóż za rok skończę tą szkołę to się uderzy na jedną z tych trzech w/w x]
wiem że to tak wygląda jak mówisz ale jednak przeszukałem warszawę po kilkanaście godzin dziennie przez 2 tygodnie szukając odpowiednich budynków tworzących razem jedną całość
ale pytam też o obróbkę w B&W jak ona wygląda?
Świetnie dobrałeś tematy poszczególnych zdjęć, które tworzą całość.
Mnie się podoba a i BW jest dobre.
Właśnie to kadrowanie nadaje taki monumentalny wymiar tym fotką.
Ja jestem za.
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
Skontaktuj się z nami