Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Mapowanie matrycy d80

Witam,

kieruję swoje pytanie do tych, którzy już tą czynność wykonali - mapowanie polega na tym, że hotpixele pobierają informacje od sąsiednich, sprawnych. Jak to wygląda w praktyce - na zdjęciach po zmapowaniu matrycy? da się tą ingerencję zauważyć?

Domyślnie

Gdyby się to dało zauważyć to po licho byłoby to całe mapowanie. Właśnie na tym to polega.
    A tak z innej strony patrząc to zauważysz mapowanie właśnie po tym, że nie będziesz miał już hotów - przynajmniej teoretycznie. Bo z tego co wyczytałem na forum, to kwestią czasu jest aż pojawią Ci się nowe.
    N

Domyślnie

narobiło się ich tyle, że chce im wysłać, bo już ręka od stemplowania mnie boli. tylko pytanie - kiedy dostane sprzet z powrotem ;/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macienty Zobacz posta
    tylko pytanie - kiedy dostane sprzęt z powrotem ;/
    Ha, dobre pytanie.
    Ktoś się nie dawno chwalił na forum, że dostał sprzęt z mapowania po tygodniu. Ale biorąc pod uwagę obecną akcję z D5000 - może być różnie.
    N

Domyślnie

no wlasnie o te d5000 mi chodzi jutro dryndne.. o ile sie dodzwonie... ;/

Domyślnie

no wlasnie o te d5000 mi chodzi jutro dryndne.. o ile sie dodzwonie... ;/
    Wow.....to co oni wkladaja w te D5k??? Nowy sprzet i "narobilo sie" Tobie BADow????

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wow.....to co oni wkladaja w te D5k??? Nowy sprzet i "narobilo sie" Tobie BADow????
    eee tam, w tytule wątku pisze o D80
    N

Domyślnie

przepraszam, źle się wyraziłem, wątek dotyczy D80, a z D5000 miałem na myśli to, że serwis ma zapewne mnóstwo roboty z nimi teraz i przez to jest zapchany za pewne...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raddeli Zobacz posta
    eee tam, w tytule wątku pisze o D80
    No i sie zamotalem

przepraszam, źle się wyraziłem, wątek dotyczy D80, a z D5000 miałem na myśli to, że serwis ma zapewne mnóstwo roboty z nimi teraz i przez to jest zapchany za pewne...
    No to wiele wyjasnia!

Domyślnie

kiedy dostane sprzet z powrotem ;/
    zanosisz osobiście na Postępu czekasz 10 minut nic nie płacisz i masz ja mam daleko do W-wy to podałem przez znajomego (sprawa dotyczyła D50 ale to bez znaczenia)
    zaskoczę Was: lubię robić zdjęcia !!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów