Witam na forum
Zdjęcie świetne! Choć uciąłbym trochę góry na typowy wide wallpaper ;] ;] ;]
Szukaj
Witam na forum
Zdjęcie świetne! Choć uciąłbym trochę góry na typowy wide wallpaper ;] ;] ;]
Witamy Cię Sebastianie. Miło łypnąć okiem na Twoją pracę... Dawaj jeszcze.
LED ZEPPELIN
cześć witaj - ładną pracą zaczynasz, mz Al Koholik ma rację sam staram sie tego równiez przestrzegać (przynajmniej od jakiegoś czasu) i nie ucinać drzew, krzewów drastycznie gdyż pokazane w całosci ładnie zamykają kadr a praca robi wrazenie starannej - poza tym Twoja fotografia jest bardzo ładna, pozdrawiam![]()
Wysoko zawiesiłeś sobie poprzeczkę
Czekam na następne Twoje fotografie.
Bardzo dobre wejście, witaj na forum. Fotografia znakomita, światełko boskie. Podobuje się![]()
To ja jeszcze raz na temat ciachnięcia. O prawą stronę tak się czepiał nie będę bo właściwie wygląda dobrze i można potraktować to jako obramowanie. Natomiast lewa wygląda kiepsko i takie obramowanie mnie się nie podoba. To tyle czepialstwa z mojej strony.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Witaj, na forum, świetny początek - czekamy na więcej![]()
Co do ciachnięcia to i ode mnie 3 grosze - o ile to od prawej jest jak najbardziej ok, ładnie zamyka kadr, to właśnie analogicznego cięcia brakuje z lewej - mając po obu stronach tak ucięte drzewa mamy z miejsca rewelacyjną ramkę, która bardzo poprawia wygląd zdjęcia jak i samą kompozycje.
BTW: genialne miejsce... czemu wszyscy mają gdzieś w poblizu takie alejki, a u mnie ni hu hu![]()
Ładne wejście - pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami