Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Witam,

Domyślnie Witam,

jestem tu nowy i nie bardzo wiem od czego zacząć. Wiec możne zacznę od: Imie Sebastian, swoja przygodę z Nikonem rozpoczolem w 2006 roku i nie zamienię tego aparatu na żaden inny! Tak wdzięcznego aparatu jeszcze nie miałem w rekach. Używam Nikona D70 i Nikona D200. Próbuję swoich sil w pejzażach i chyba się mi to udaje skoro miałem kilka publikacji... nic wielkiego ale mimo wszystko cieszy. Na początek zalanczam jedna ze swoich prac i mam nadzieje się tu DUŻO nauczyć. Wszelkie wytykanie błędów mile widziane. Zapewne jest wielu bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek na tym forum.
    Pozdruffka
    Sebastian

Domyślnie

Prosba - prosze wrzuc na jakis inny serwer bo nie moge w pracy ogladac (blokuja niektore serwery) np TU

Domyślnie

Niezły masz start, zdjęcie świetne, światełko doskonałe, ogółem bardzo dobrze, ale co ja Ci będe gadał, widać, że masz łeb na karku

Domyślnie

zajebiste bardzo mi sie podoba droga bardzo ladnie wiedzie wzrok cos pieknego xD

Domyślnie

Ja się będę czepiał, bo już taka moja natura

Ciachnięte drzewo z prawej i ciachnięte drzewo z lewej - a fe! A po za tym szczegółem jest elegancko.

Witamy i czekamy na więcej.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Ciekawe jaki efekt będzie w jesieni...
    Nikon D7000

Domyślnie

Świetne światło , ale też bym to widział trochę szerzej. Witam, super debiut.

Domyślnie

Witaj, dobra praca... Kadr, koloryt, a przede wszystkim wykorzystanie światła- in plus...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Bardzo dobre, a bez ciachnięć zapewne by sie nie dało.

Domyślnie

Znakomite!!!!!!!!

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów