Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Asia P

Domyślnie Asia P

Witam
    Wrzucam dziś kilka kadrów z ostatniej "sesji" z Asią P
    jak zwykle proszę o rady i konstruktywną krytykę
    Pozdrawiam
    Krzysiek

1

2

3

4

Domyślnie

jak dla mnie 1 i 3 najlepsze na jedynce szkoda ściętej głowy
    bieluś

Domyślnie

1 za ładne BW, 3 za ładne doświetlenie jak też obróbkę. Na 2 nie podoba mi się ucięty łokieć, natomiast na 4 głowa modelki wygląda moim zdaniem zbyt masywnie. Tym niemniej, głownie za sprawą 1 i 3, udany secik, gratulacje
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

swiatlo
    Gość

Domyślnie

O, jaka śliczna panna!
    Jedynka najbardziej mi się podoba. Jest spokojna i łagodna. Ma spokojną i pozytywną emocję.
    Dwójka bardzo ładna też. Ucięta głowa? Jaka ucięta głowa? Aaaa, ucięta głowa! Nie przeszkadza mi. Nie uznaję zresztą tej zasady... Generalnie jednak zdjęcie wydaje mi się zbyt zwykłe.
    Trójka jest ok. Też w kategorii ładnych. Chyba ładniejsza niż dwójka. Czy oczka nie świecą się za bardzo? Ogólnie dobrze jak się świecą, ale tutaj chyba ciut za bardzo. Z tymi ciemnymi murami z tyłu to jakby piękna zjawa wstała z grobu...
    Nie za bardzo mi leży czwórka. Jakbyś się ustawił dokładnie powyżej oczu, to dziewczyna by nie musiała się patrzeć w dół. Tak to wygląda jak wstęp do wiadomo czego.... A może to tylko mnie staremu lubieżnikowi się młodość przypomina....

Oszczędny w słowach Awatar buntux
    Miasto
    Płock
    Wpisów
    1

Domyślnie

Dla mnie 4 - wyszła w miarę naturalnie, miejscami za bardzo (np. zbyt wysoko podniesiona ręka), ale i tak się broni.
    Na reszcie fotek mam wrażenie przekombinowane oczy, szczególnie 3 i 1 gdzie białka aż wychodzą ze zdjęcia IMO.
    XT4 + X100F + D750 (Sprzedane: Z6, F100 || Posiadane, ale nieużywane: D300s)

Domyślnie

dzieki wszystkim za odwiedziny i komentarze

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Jakbyś się ustawił dokładnie powyżej oczu, to dziewczyna by nie musiała się patrzeć w dół. Tak to wygląda jak wstęp do wiadomo czego....
    masz racje, tylko czemu widzę to dopiero na monitorze a nie w obiektywie, ehhh

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez buntux Zobacz posta
    Na reszcie fotek mam wrażenie przekombinowane oczy, szczególnie 3 i 1 gdzie białka aż wychodzą ze zdjęcia IMO.
    dzięki,
    rzeczywiście mogłem zdjąć jakieś 30%- 40%

Domyślnie

3. mnie bierze! Swietna obrobka!

Domyślnie

123 ladne, 4 mi sie nie podoba ze wzgledu na poze modelki
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

3 najlepsza, białka do odbiałczenia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów