Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: D3+fish-eye

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    No, ale efekt koncowy bardzo podobny do tego, jakby DXowe szkielko zalozyc do FF. Generalnie dla mnie bezuzyteczne.
    Dla DX też możesz kupić takie szkieło, z takim efektem - Sigma 4.5mm. Ciekawe co po podpięciu pod FF skoro nawet DX'a nie kryje
    Chociaż nadal ciężko mi sobie wyobrazić sens używania takiego czegoś... Wilku - a nie lepiej do pomieszczeń zwykłego Fisha, prostokątnego?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Chociaż nadal ciężko mi sobie wyobrazić sens używania takiego czegoś... Wilku - a nie lepiej do pomieszczeń zwykłego Fisha, prostokątnego?
    On niestety nie daję 180st i często niestety jest za wąsko.

Pozdrawiam
    Tomek
    spfl.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez redak Zobacz posta
    Tylko chyba chodzi o to że to jest 180st po przekątnej, a w tych kołowych w każdą stronę... tak mi się wydaje. Jeśli się mylę, naprostujcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez redak Zobacz posta
    Ze specyfikacji tak, ale na zdjęciach tego nie widać, inaczej jest z pelengiem 8 - podobnie jak z Sigmą 8

Domyślnie

moze ktos pokazac cosik z nikona 16mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikloss78 Zobacz posta
    moze ktos pokazac cosik z nikona 16mm
    masz przyklejony watek na gorze tego dzialu...

Domyślnie

Ponizej zalaczam zdjecia wykonane fishem z D3x-em. W przypadku tak duzej martrycy mozna sobie pozwilic na mocny crop i wykorzystanie fish'a:

pełna klatka D3x (minus jest taki ze D3x nie rozpoznaje podpięcia DX bez automatyki (manuala).

crop: zniknely stopy Jak widac calkiem dobry obrazek choc z 24 mpx zostalo okolo polowy

dla porównania, Sigma AF 14/3.5 dla pełnej klatki. Fish ją dobił jakością...

Domyślnie

admin jest jak copperfield, znika stopy i balkony
    Andrzej

Domyślnie

Dobrze ze nie mialem na sobie moich ulubionych rozowych kapcioszkow z kroliczkiem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów