Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    Pilot do telewizora jako dodatkowe zrodlo swiatla
    Niestety nie Kto ma jeszcze jakieś pomysły?

Domyślnie

A według mnie to autor coś skanował w tym momencie i pokrywa od skanera była podniesiona, a na nim "cóś" co dało taki ładny czerwony kolor.
    No, ale mogę się mylić
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raddeli Zobacz posta
    A według mnie to autor coś skanował w tym momencie i pokrywa od skanera była podniesiona, a na nim "cóś" co dało taki ładny czerwony kolor.
    No, ale mogę się mylić
    He to też zła odp Kto da inny pomysł? Przypominam że dla forumowicza który odgadnie jak to zdjęcie zostało zrobione w nagrodzie powiem coś cennego

Oszczędny w słowach Awatar maćko160
    Miasto
    Bielsko - Biała

Domyślnie

jak nie klawiatura "laserowa" no to może laser taki z kiosku z końcówkami o różnych wzorkach?

Domyślnie

Bawiłeś się takim mieczem jak w gwiezdnych wojnach

Domyślnie

Nie laser nie miecz... Nio kombinujcie dalej!

Domyślnie

Dioda od myszki optycznej?
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

hm mi sie zdaje ze na twarzy masz odbita okladke star wars i ze widac jakis napis ...jakies odbicie z monitora czy cos? :P

Domyślnie

Niestety nie jest to dioda od myszki oraz nie jest ani odbicie z monitora ani nie mam na twarzy odbitej okładki ze star wars. Na razie podpowiedzi nie daję... Czekam na nowe propozycje

Domyślnie

Hm, jest to światełko AF? Jeżeli tak, to po prostu rzuciłeś sobie to na buzię, jeżeli nie, to nie mam niebieskiego w czerwone paski pojęcia
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów