Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: tup, tup, tup

Domyślnie tup, tup, tup

co mam napisać... ot fotka

Domyślnie

mi się podoba
    bieluś

Domyślnie

Widziałbym tu bardziej konkretny wyraz twarzy, np. jakiś złowieszczy uśmieszek, bo jest tak troche nijako pod tym względem imo. Poza tym ok

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Dla mnie fajnie bo sexy. Z taką dziewczyną sam bym się chętnie w tym błocie potaplał...
    Tylko dlaczego sam nie lubisz swoich zdjęć skoro je nazywasz "ot fotka"? Jak ich sam nie lubisz to czemu pokazujesz? A zdjęcie jest akurat dla mnie dobre, więc o co ta asekuracja?

P.S. A poza tym to tytuł powinien być "chlup chlup chlup"....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Dla mnie fajnie bo sexy. Z taką dziewczyną sam bym się chętnie w tym błocie potaplał...
    Tylko dlaczego sam nie lubisz swoich zdjęć skoro je nazywasz "ot fotka"? Jak ich sam nie lubisz to czemu pokazujesz? A zdjęcie jest akurat dla mnie dobre, więc o co ta asekuracja?
    Ja po prostu nie dorabiam do zdjęć ideologii. To nie asekuracja, to podstęp jeśli zdjęcie się spodoba mimo takiego, a nie innego wprowadzenia to znaczy... że jest przyzwoite/dobre. Staram się też przez to, sam nabrać dystansu do swoich prac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kabal Zobacz posta
    Ja po prostu nie dorabiam do zdjęć ideologii. To nie asekuracja, to podstęp jeśli zdjęcie się spodoba mimo takiego, a nie innego wprowadzenia to znaczy... że jest przyzwoite/dobre. Staram się też przez to, sam nabrać dystansu do swoich prac.
    mnie się też moje fotki nie podobają, zawsze zielenieje z zazdrości oglądając prace innych...

wracając do zdjęcia - chętnie zobaczyłabym je w kolorze
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monikowska Zobacz posta
    mnie się też moje fotki nie podobają, zawsze zielenieje z zazdrości oglądając prace innych...

wracając do zdjęcia - chętnie zobaczyłabym je w kolorze
    ja nie mówię, że mi się moje zdj nie podobają... jakby tak było to bym ich nie pokazywał.

koloru zdecydowanie nie będzie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    Widziałbym tu bardziej konkretny wyraz twarzy, np. jakiś złowieszczy uśmieszek, bo jest tak troche nijako pod tym względem imo.
    ... i nóż w ręce albo pistolet. No, tak - oczywiście

Domyślnie

Świetna praca, może troszkę mniej nad głową jak dla mnie. Mina modelki jak dla mnie jest ok, że też udało Ci się ją namówić na taką kąpiel

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blady_kriss Zobacz posta
    Świetna praca, może troszkę mniej nad głową jak dla mnie. Mina modelki jak dla mnie jest ok, że też udało Ci się ją namówić na taką kąpiel
    No tak, i też przez cały czas się zastanawiam kto porobił ślady palców na jej udach. Bo nie ona sama.
    A u nas się uczy - modelek nie wolno dotykać!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    No tak, i też przez cały czas się zastanawiam kto porobił ślady palców na jej udach. Bo nie ona sama.
    A u nas się uczy - modelek nie wolno dotykać!
    Tu problemu nie było... na sesji był jej facet i robił za asystenta

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów