Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Jedna panoramka

Domyślnie Jedna panoramka

Wrzucam jeszcze jedną panoramę z wycieczki do Kerry, razem z kolegą Greg77, on ma bardzo podobną, jednak wrzucam.

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

brakuje mi zdecydowania.Wolałbym całą drogę, jednak kolorystycznie jak i obróbkowo na plus.
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Faktycznie, niezdecydowany kadr. Wolałbym żeby droga była w całości
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

Ano mam podobna Koledzy wczesniej wspomnieli o minusach......ja dodam tylko ze lewa strona jest nie ostra a szkoda;( Ale sa i plusy: nie pojechales z obrobka tak mocno jak ja no i kolorki bardzo naturalne
    Ogolem podoba sie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ano mam podobna Koledzy wczesniej wspomnieli o minusach......ja dodam tylko ze lewa strona jest nie ostra a szkoda;( Ale sa i plusy: nie pojechales z obrobka tak mocno jak ja no i kolorki bardzo naturalne
    Ogolem podoba sie
    Właśnie Twoje "pociągnięcie" fotki dało to "coś" czego w tym, zwyczajnie poprawnym kadrze brakuje ... ale to tylko moje odczucie ... .
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ogolem podoba sie
    Powiem Ci, że mój największy problem to dobieranie kadrów, no ale warunków też nie mieliśmy najlepszych, raz deszcz, raz słońce, nie wiadomo było jak dobierać ekspozycje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duca Zobacz posta
    Faktycznie, niezdecydowany kadr. Wolałbym żeby droga była w całości
    widzę ze większość reaguje podobnie na "niedokończoną" drogę w kadrze, niestety ja również, wprowadza dysharmonię w tym ładnym ujęciu - obróbkowo i koloorystycznie na duży plus

Domyślnie

Poza drogą podoba mnie się ładne kolory.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

No, tak więc poprosimy o powtórzenie fotografii z drogą i może by tak z 1cm dołu dorzucić?
    Obróbka i kolory OK
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

coś lewa strona kiepsko wyszła , nieostra...
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów