Szukaj
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
takie szumawe ciutkę
instagram.com/darkroomnightlife
Ramki - każdy lubi, to co lubi - nie przeszkadzają. Kadr podoba się, brakuje mi jedynie trochę boków lub boku, obojętnie z której strony, aby pasma chmur (przynajmniej z jednej lub drugiej strony) zamknęły się, wyglądają jak elipsa, dlatego odbiera się je jak "uciachane". Jestem za jedynką - kolorystycznie jest bardzo dobrze. Cienie również mi pasują. Szum wprawdzie jest bardzo widoczny, ale w tej kompozycji w ogóle nie przeszkadza, powiem nawet, że pasuje.![]()
a mi się podoba. 1 jak jest, 2 przyciachane do poziomu.
ramkom śmierć.
jak większość uważam, że te ramki przeszkadzają w odbiorze, są tak udziwnione, że skupiam sie na cieniach przy ramce a nie na zdjęciu...
trzeba sobie ściągnąć foty i w PSuju se zlikwidować te ramikia tak serio to faktycznie odwracają uwagę od zdjęcia
jedyneczka mi się podobaB/W słabawe trochę
pozdrawiam
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Jesli juz to jedynka. Dlaczego? Ano dlatego MZ, ze jedyne co tworzy to zdjecie, to niebo, a raczej jego kontrast z ciemna "ziemia" i tym co na niej (miedzy innymi mgla). A ramki... hmm, udziwnione rzeczywiscie. MZ o wiele lepiej by wygladaly bez tych otoczek - cienia i szarej. No i troche wezsze.
clusca
Fufu X
Skontaktuj się z nami