Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
    Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Kolory robią to zdjęcie. Świetna praca Macieju.

pozdr!, P.

Domyślnie

przyjemnie się ogląda
    bieluś

Domyślnie

Nie obraz sie ale ostatnio cokolwiek widze Twojego na forum (chodzi mi o publikowane zdjecia), to zanim otworze temat, wiem juz co bedzie na zdjeciu - kamien badz pal jakis naswietlany kilkadziesiat sekund na pastelowym niebiesko-fioletowo-rozowym tle (no chyba, ze B&W jest akurat). Moze mam pecha i tylko na takie Twoje publikacje trafiam. Moze.

Nie zmiania to jednak faktu, ze widzac w dziale "krajobraz" nick "Nemeth" otwieram zdjecie z wielka przyjemnoscia.

To tutaj MZ nie odbiega od prezentowanego przez reszte Twoich zdjec poziomu i znowu bardzo mi sie podoba
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Dobre! Takie lubie w Twoim wykonaniu

Domyślnie

Genialne!!!
    Wystarczy D80 i troche szklarni i jeszcze jakas żarówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    Nie obraz sie ale ostatnio cokolwiek widze Twojego na forum (chodzi mi o publikowane zdjecia), to zanim otworze temat, wiem juz co bedzie na zdjeciu - kamien badz pal jakis naswietlany kilkadziesiat sekund na pastelowym niebiesko-fioletowo-rozowym tle (no chyba, ze B&W jest akurat). Moze mam pecha i tylko na takie Twoje publikacje trafiam. Moze.
    (...)
    To zapraszam tutaj i tutaj

Dziękuję wszystkim za opinie.
    Zdaję sobie sprawę, że tematycznie mogę przynudzać no ale cóż... robię to co mi się najbardziej podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    Nie obraz sie ale ostatnio cokolwiek widze Twojego na forum (chodzi mi o publikowane zdjecia), to zanim otworze temat, wiem juz co bedzie na zdjeciu - kamien badz pal jakis naswietlany kilkadziesiat sekund na pastelowym niebiesko-fioletowo-rozowym tle (no chyba, ze B&W jest akurat). Moze mam pecha i tylko na takie Twoje publikacje trafiam.
    Chyba tego nie widziałeś
    http://www.forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=71763
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    To zapraszam tutaj i tutaj

Dziękuję wszystkim za opinie.
    Zdaję sobie sprawę, że tematycznie mogę przynudzać no ale cóż... robię to co mi się najbardziej podoba
    Nie, no przyznaje sie bez bicia, ze uleglem pierwszemu wrazeniu. Po prostu styl zdjec jakie prezentujesz ostatnio (w wglownej mierze, ale nie jedynie - jak sie wlasnie przekonalem) jest tak charakterystyczny, ze wszystkie na pierwszy rzut oka wygladaja identycznie... ale tylko na pierwszy rzut oka. Wrocilem wiec do kilku prezentowanych przez Ciebie tematow i ze skrucha przyznaje - bylem w bledzie. Zazdroszcze, bo naprawde sa swietne. Zreszta juz czas jakis temu, po obejrzeniu Twoich wlasnie zdjec, zapragnalem nabyc filtr ND jakis i rowniez sprobowac swoich sil w tej dyscyplinie. I gdyby moje zdjecia choc w polowie byly takie jak Twoje, to bylby dla mnie sukces. Dlatego szczerze gratuluje

Cytat Zamieszczone przez baku127 Zobacz posta
    Ano nie widzialem. Dziekuje za link. Bede na pewno co jakis czas zagladal.
    clusca
    Fufu X

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów