piekna woda i wszystko ladnie wyglada
Szukaj
piekna woda i wszystko ladnie wyglada
No to mi się bardziej podoba od poprzednich - świetne jest!
A jest szansa na zdjęcia z tego obiektu o którym Kulten wspomniał? Czy raczej nie ma się jak tam dostać? Zawsze się widuje tylko z brzegu to miejsce![]()
wiesz nie interesowałem się aby tam się dostac, widuje sie tam nieraz pontony i płetwonurków ktorzy bardzo często tam nurkują - faktem jest ze torpedownia z całym przyległym terenem najlepiej prezentuje sie w takich kadrach brzegowych, mozna spróbowć jeszcze z tele zrobic sam obiekt, ja nastepny raz chciałbym zrobić zima z oblodzonymi palami z krą ect. zobaczymy![]()
Świetny dół, piękne niebocała seria z tego miejsca bardzo udana.
Pozdro. Wojtek
To poprzednie miało światła na palach i cudowne wiodące linie, i dlatego było takie magiczne. To nie ma tej samej magii. Jest linia brzegu prowadzące oko widza ku palom, ale urywa się ona na prawej krawędzi zdjęcia, i w związku z tym nie ma tej łączności pomiędzy widzem a dalszym planem. Tak więc zdjęcie choć generalnie dobre, to nie ma tej samej magii jak poprzednie.
Chciałem napisać coś od siebie, ale po przeczytaniu wypowiedzi poprzedników stwierdziłem, że wszystko co sądzę o tej , bardzo dobrej fotografii, jest już w poście Światła.
pozdr...
zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20
Skontaktuj się z nami