Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Poranne mgły

Domyślnie Poranne mgły

Kiedyś już pokazywałem podobne zdjęcie ale bez lewej strony. Przeglądałem dzisiaj stare zdjęcia i jakoś rzuciło mi się w oczy
    Okolice Mostu Milenijnego we Wrocławiu. Było strasznie zimno

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

kulten
    Gość

Domyślnie

Dla mnie świetne. A wręcz powiem, że dawno nie pokazywałeś aż tak doskonałego zdjęcia (może jestem zbyt krótko na forum ). Kadr. Kolorystyka. I wreszcie całość. Bosko.

Domyślnie

Pamiętam taką fotkę i nawet tutek był w oparciu o nią...

Podoba mi, a zwłaszcza kompozycja. Może troszkę niebo za jasne... sam jeszcze nie wiem
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

kulten
    Gość

Domyślnie

Właśnie powróciłem do tego zdjęcia i jako aptekarz zauważyłem fioletowo/różowy zafarb na trawce po prawej stronie słupa. Świadomie to pozostawiłeś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Właśnie powróciłem do tego zdjęcia i jako aptekarz zauważyłem fioletowo/różowy zafarb na trawce po prawej stronie słupa. Świadomie to pozostawiłeś?
    Świadomie bo mam tak w oryginale. Sam wiesz że usunięcie tego to parę sekund pracy. Mnie to nie przeszkadza więc zostało

Domyślnie

Fajna fotka
    bieluś

Domyślnie

Ojojoj.... ale pikne! A i ten zafarb bardzo ładnie się komponuje. Takich zdjęć się nie kisi po szufladach...

Domyślnie

Ja wręcz wiem dokładnie gdzie to jest .

Nie widziałem poprzedniej wersji, ale tu widziałbym przewspaniały kwadrat z centralnym (tak do bólu) drzewkiem.

Pięknie, delikatnie złapane.

Gratki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Ojojoj.... ale pikne! A i ten zafarb bardzo ładnie się komponuje. Takich zdjęć się nie kisi po szufladach...
    A jednak się kisi

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów