no i tu będzie problem ...bo przebywam w angli a lampę chcę zakupić w Polsce więc będę miał na ten zakup 1 dzień do wesela :] pojade do kolegi na szybkie szkolenie ...
Szukaj
no i tu będzie problem ...bo przebywam w angli a lampę chcę zakupić w Polsce więc będę miał na ten zakup 1 dzień do wesela :] pojade do kolegi na szybkie szkolenie ...
Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot
Trzymać się będzie na pewno bo sanki w D60 są takie same jak w D80 (a u mnie się trzyma mocno)
tylko pytanie czy Tobie nie będzie przeszkadzać Wielkość lampy... więc raczej spacerek zalecany![]()
Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot
Kiedyś widziałem na forum zdjęcie colpiksa z SB900 , i tu dopiero może mieć właściciel dylemat
czy będzie się go dobrze trzymało![]()
[QUOTE=Stradivarius;1366161]Kiedyś widziałem na forum zdjęcie colpiksa z SB900 , i tu dopiero może mieć właściciel dylemat
czy będzie się go dobrze trzymało[/QUOTE
fakt :] tu na pewno bym nie zaryzykował :]
Jak już będziesz po wizycie w sklepie to napisz jak było i na co się zdecydowałeś.
Powodzenia i pozdrawiam
Skontaktuj się z nami