Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: d60 + sb900

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

no i tu będzie problem ...bo przebywam w angli a lampę chcę zakupić w Polsce więc będę miał na ten zakup 1 dzień do wesela :] pojade do kolegi na szybkie szkolenie ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lesiu83 Zobacz posta
    no i tu będzie problem ...bo przebywam w angli a lampę chcę zakupić w Polsce więc będę miał na ten zakup 1 dzień do wesela :] pojade do kolegi na szybkie szkolenie ...
    Proponuję ściągnąć sobie instrukcje tych lamp z strony Nikona i przeanalizować .
    A i myślę że gdy podejdziesz do sklepu z body to dadzą Ci przymierzyć ( bo 900- ka to naprawdę wielkie jest )
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stradivarius Zobacz posta
    Proponuję ściągnąć sobie instrukcje tych lamp z strony Nikona i przeanalizować .
    A i myślę że gdy podejdziesz do sklepu z body to dadzą Ci przymierzyć ( bo 900- ka to naprawdę wielkie jest )
    no i o to chodzi mi od początku czy sb900 czyt. gigant będzie się dobrze trzymało z body d60 ? chyba nie będzie wyjścia i trzeba będzie ruszyć z body do sklepu ...

Domyślnie

Trzymać się będzie na pewno bo sanki w D60 są takie same jak w D80 (a u mnie się trzyma mocno)
    tylko pytanie czy Tobie nie będzie przeszkadzać Wielkość lampy... więc raczej spacerek zalecany
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Domyślnie

Kiedyś widziałem na forum zdjęcie colpiksa z SB900 , i tu dopiero może mieć właściciel dylemat
    czy będzie się go dobrze trzymało

Domyślnie

[QUOTE=Stradivarius;1366161]Kiedyś widziałem na forum zdjęcie colpiksa z SB900 , i tu dopiero może mieć właściciel dylemat
    czy będzie się go dobrze trzymało [/QUOTE

fakt :] tu na pewno bym nie zaryzykował :]

Domyślnie

Jak już będziesz po wizycie w sklepie to napisz jak było i na co się zdecydowałeś.
    Powodzenia i pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów