Szukaj
zostawiam mądrzejszym, ale dla mnie jakieś "niedowołane" chociaż potencjalnie super
Fajne tropikalne kolorki. Dwójkę inaczej bym skadrował, horyzont za bardzo pośrodku ( to samo w 5) i za dużo pustego po prawej. Poza tym filtr winietuje. Zdjęcie bw z wiatrakiem może się podobać.
Pokazanie motywów typowo wakacyjnych nie jest wcale takie proste. Ta seria wydaje mi się bardzo udana. Może faktycznie trzeba lekko poprawić gdzieniegdzie obróbkę ale kadrowo jest super.
4 jest ZAJEBISTA!
D700 16,17-35,35
Motyw z czwórki i takie niebo to chyba marzenie każdego krajobrazistyMoim zdaniem winieta wygląda tu sztucznie.
Pozostałe ( te wodne) za kolegami - wymagają dowołania![]()
Dla mnie wszystkie są ok, poza winietowaniem, co w tym wypadku nie jest do twarzy takim gorącym obrazom.
Jestem za!
4 Rewelacja
3 tez mi sie podoba.....hehe
Na swierzo jestem bo od dluzszego czasu mecze Kite Surferow.....jak dorwe cos co mi sie spodoba to wstawie
Niestety chlopakom podoba sie kazdy gniot bo jestem pierwszy ktory wie jak ustawic aparat i robi ostre zdjeciaWczesniej kazdy robil im na ustawieniu "sport"
A co do Surferow to jacys niedzielni chyba........bo ktory prawdziwy WindSurfer plywa jak wiatru nie ma
Aaaa i to czego sie nauczylem na tym forum....wszystkie paza 4 wiecej kontrastu!
Nikon http://greg77.com/
No czwórkę to bym dopieścił na maxa i ściana.
Na pozostałych jest bardzo dobrze choć dla mnie zbyt landrynkowo (poza 1).
Skontaktuj się z nami