Szukaj
Auto świetne, ale jego potencjał niewykorzystany. Trzeba było go postawić w jakiejś ciekawej lokalizacji. Na 5, 6 można było kierownice wyprostować i byłoby dużo lepiej. Niestety widać przypadkowość tych pstryków. Jak masz okazję i furę do dyspozycji to zrób sesję z prawdziwego zdarzenia![]()
O lokalizacji trudno coś powiedzieć bo nie wiele widać, jest jednak sporo odbić na drzwiach ! Jeśli chodzi o resztę to zgadzam się w pełni z karmelem - "niewykorzystany potencjał auta"!.
D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
www.fotoryzacja.pl
TOTAL BEGINNER
Tak to prawda, że zdjęcia zrobiłem spontanicznie.
Następnym razem postaram się umówić na sesję i podjechać czystym autem w ciekawe miejsce.
Samochodem jeździ żona mojego znajomego więc myślę że nie będzie z tym problemu.
Malo tego mini tutaj.
Widzę, że masz szerokokątny NIKKOR AF-S DX 35/1.8 - może tego byś użył robiąc następnym razem MINI
D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
www.fotoryzacja.pl
TOTAL BEGINNER
:/ zdjecia jakies takie nijakie
na 2 same odbicia otoczenia ( w dotatku malo ciekawego )
3 nieciekawy kadr
aaa 4 ? o co chodzi ? boczne drzwi :/ blee
5 jeszcze aczkolwiek mogles wyprostowac kierownice
i pozatym czy zdretwiala ci reka ze prawie wszystkie oprocz 1 sa w pionie ?
N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania
Właśnie tym obiektywem robiłem te fotki. Czy on jest szerokokątny?
Tak jak pisałem wcześniej zdjęcia zrobione bardzo spontanicznie.
Samochód stał blisko domu w odległości od bramy garażu ok 1m, a ja miałem podpięty obiektyw 35/1.8. Kardy były bardzo ciasne, dla tego większość zdjęć jest klepana w pionie. Mogłem bardziej się oddalić z tyłu samochodu, ale nie chciałem aby w kadrze było dużo domu.
Pozdrawiam.
fakt autko ładne aczkolwiek mozna było wiecej ze sprzetu wykrzesać
FX
Skontaktuj się z nami