Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kamila x2

Domyślnie Kamila x2

Witam,

Proszę o konstruktywną krytykę.
    (Wiem, że ostrość mogła trochę uciec, ale robiłem Takumarem 50mm f/1.4 [manual] - dopiero się go uczę i n ie zawsze trafie tam gdzie chce )

Pozdrawiam
    ###

Domyślnie

jedynka jeszcze przejdzie u mnie, jest nawet przyjemnie...
    ale dwojka juz nie
    cos mi tu kolor skory nie gra...
    i to ciecie glowy takie niezdecydowane
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Fajny kadr nr1, ale spójrz na oczy modelki. Nie widać całej tęczówki, ucieka straszliwie w "kąt" oka, co po dłuższym przyjrzeniu się wygląda jak dla mnie bardzo niekorzystnie (zbyt duża, hmmm... ilość białka w oku ). Wg mnie lepiej by było, gdyby w tej samej pozycji modelka skierowała wzrok tak, by tęczówki znalazły się choć nieco bliżej środka oka. Pozdrawiam!

Domyślnie

Jedynke możnaby fajnie obrobic "truskawkowo" w kolorze.
    20/1.8 | 105/2.8 | ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateuszb9 Zobacz posta
    Fajny kadr nr1, ale spójrz na oczy modelki. Nie widać całej tęczówki, ucieka straszliwie w "kąt" oka, co po dłuższym przyjrzeniu się wygląda jak dla mnie bardzo niekorzystnie (zbyt duża, hmmm... ilość białka w oku ). Wg mnie lepiej by było, gdyby w tej samej pozycji modelka skierowała wzrok tak, by tęczówki znalazły się choć nieco bliżej środka oka. Pozdrawiam!
    Właśnie staram się jej to mówić ale i tak nie słucha

Dzięki bardzo za komentarze, przynajmniej te nekierowujące
    ###

Uprawnienia umieszczania postów