Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Wszytko to co piszecie to prawda...
    Czy już się nie robi ślubniaków w studiu? Nikt z forum nie robi(ł)?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

artur - pewnie, że można w studio - ale pomyśl - jaką wartość do zdiecia wnosi takie tło na ten przykład? nie lepiej byloby dac, biale, czarne, szare (cokolwiek - bo z atelier i tak bym sie sklaniam do czarnobieli) i skupic sie na mlodych? nie mowie o aranzacjach w stylu podwiazka w zebach czy innych tego typu gownach, ale pojsc w strone albo zrobienia pieknych klasycznych portretow (tu warto poogladac chocby XIXwiecznych portrecistow), albo w strone artystycznej kreacji - (zerknij na foty ślubne Miłosza Wozaczyńskiego). w studio trzeba z formą bardzo uwazać i lepiej by byla minimalna, bo wszystkie zbedne elementa potegują sztucznosc i czesto kiczowatość.

Twoje zdiecia mimo wszystko w miare dzielnie sie bronią przez stosunkowo naturalne zachowanie mlodych (wiadomo - kompozycyjnie mogles sie bardziej postarac...no wlasciwie to 1 to sie srednio broni ) - dwojeczka nawet ma pewien urok (przez monochromatycznosc jej studyjnosc zostala troche odrealniona i odstudyjniona na szczescie ).

pozdrawiam

Domyślnie

Pokazane dwa zdjęcia i na żadnym twarzy Pana Młodego, szkoda. Lepsze były.
    Pozdrawiam
    The 90 + Lensy

Domyślnie

Przyznam szczerze, że jeszcze nigdy nie widziałem dobrych ślubniaków ze studia. Więc to nie taka łatwa sprawa
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    (zerknij na foty ślubne Miłosza Wozaczyńskiego).
    gdzie jest szczęka!?
    facet jest naprawdę świetny, jego zdjęcia są inne, nie wiem czy widziałem lepsze...?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów