Szukaj
Czy aby te zdjęcia nie są prosto z puszki? Nie wszystkie mi się podobają, ale z częścią można zrobić coś sensownego tylko trzeba nad nimi popracować. 5 jak dla mnie out.
D601855VR 35 1.8G S1020
przepraszam, ale pierwsze co mi się nasunęło na myśl po obejrzeniu zdjęć to: wzięli ślub bo ona jest w ciąży (9, 10). IMO nie jest to jakis powód do dumy. Może jestem nie dzisiejszy?
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
Abstrahując od tematu fotografii podoba mi się 10 - splecione ręce, które chyba mimochodem ułożyły sie w symbol serca.
Dokladnie fotki jakby prosto z puchy. Piszesz ze nan NEF stzrelales to pomecz bardziej te NEF-y. Sesja razcej narzeczeńska niz slubna. Pracuj dalej.
D750|Z16|N20|T24-70/2.8|N85|2xQ30|Q60|
Chyba nie "prosto z puchy" NEF - JPG - ale w zasadzie to nie mam nic przeciwko jeżeli sama "pucha"
produkuje ładne obrazki bez dalszej ingerencji ale raczej to trudne .... przynajmniej
ja się z tym jeszcze nie spotkałem- niestety.
Co do zdjęć to pierwsze kadry trochę zbyt centralnie trochę pokombinowałbym z tym
chociaż jeżeli to portrety to ... może być.
Zmieniłbym WB tzn nie do końca widzę to co chciałby zobaczyć tzn tutaj za dużo magenty
i dlatego kolor skóry trochę taki "indiański"
i zdjęcie nr 8 widziałbym chyba w kolorze bo ten żółte kwiatki na dole w połączeniu z
zieloną trawką bardzo fajnie prezentują się ale w ... kolorze
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
Seria raczej "sztywna" i mało naturalna, kiepska miejscówka...
Nie poddawaj się, więcej kreatywności.
MarcinWilk
Skontaktuj się z nami