Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Agnieszka i Vaclav

Witam. To moj debiut w tym dziale. Jak Wam sie to widzi. Mam nadzieje, ze mnie nie zjecie

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Domyślnie

Czy aby te zdjęcia nie są prosto z puszki? Nie wszystkie mi się podobają, ale z częścią można zrobić coś sensownego tylko trzeba nad nimi popracować. 5 jak dla mnie out.
    D601855VR 35 1.8G S1020

Domyślnie

przepraszam, ale pierwsze co mi się nasunęło na myśl po obejrzeniu zdjęć to: wzięli ślub bo ona jest w ciąży (9, 10). IMO nie jest to jakis powód do dumy. Może jestem nie dzisiejszy?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wągrowiec

Domyślnie

Abstrahując od tematu fotografii podoba mi się 10 - splecione ręce, które chyba mimochodem ułożyły sie w symbol serca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MirM Zobacz posta
    Abstrahując od tematu fotografii podoba mi się 10 - splecione ręce, które chyba mimochodem ułożyły sie w symbol serca.

zależało mi na takim ułożeniu...a także na jakiejś konstryktywnej krytyce.
    Jak Wam się widzi kolor i b&w, zostawić tak bez obróbki czy może jakieś pastelowe barwy.
    Wszystkie zdjęcia mam w nefach i mam ich mnóstwo, będzie z czego wybierać.

Domyślnie

Dokladnie fotki jakby prosto z puchy. Piszesz ze nan NEF stzrelales to pomecz bardziej te NEF-y. Sesja razcej narzeczeńska niz slubna. Pracuj dalej.
    D750|Z16|N20|T24-70/2.8|N85|2xQ30|Q60|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturjb Zobacz posta
    przepraszam, ale pierwsze co mi się nasunęło na myśl po obejrzeniu zdjęć to: wzięli ślub bo ona jest w ciąży (9, 10). IMO nie jest to jakis powód do dumy. Może jestem nie dzisiejszy?

no tak, ciaza to najwyrazniej wstydliwa choroba, ktora nalezy ukrywac...

skoro panna jest w ciazy i to widac, to czemu nie dac temu wyrazu na zdjeciach? caly swiat fotografuje brzuszki a unas jakis afront i gadanie banialuk o niedzisiejszosci...

Domyślnie

Chyba nie "prosto z puchy" NEF - JPG - ale w zasadzie to nie mam nic przeciwko jeżeli sama "pucha"
    produkuje ładne obrazki bez dalszej ingerencji ale raczej to trudne .... przynajmniej
    ja się z tym jeszcze nie spotkałem - niestety.

Co do zdjęć to pierwsze kadry trochę zbyt centralnie trochę pokombinowałbym z tym
    chociaż jeżeli to portrety to ... może być.

Zmieniłbym WB tzn nie do końca widzę to co chciałby zobaczyć tzn tutaj za dużo magenty
    i dlatego kolor skóry trochę taki "indiański"

i zdjęcie nr 8 widziałbym chyba w kolorze bo ten żółte kwiatki na dole w połączeniu z
    zieloną trawką bardzo fajnie prezentują się ale w ... kolorze

pozdrawiam
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie

Seria raczej "sztywna" i mało naturalna, kiepska miejscówka...
    Nie poddawaj się, więcej kreatywności.
    MarcinWilk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez golden Zobacz posta
    Co do zdjęć to pierwsze kadry trochę zbyt centralnie trochę pokombinowałbym z tym
    chociaż jeżeli to portrety to ... może być.

Zmieniłbym WB tzn nie do końca widzę to co chciałby zobaczyć tzn tutaj za dużo magenty
    i dlatego kolor skóry trochę taki "indiański"

i zdjęcie nr 8 widziałbym chyba w kolorze bo ten żółte kwiatki na dole w połączeniu z
    zieloną trawką bardzo fajnie prezentują się ale w ... kolorze

pozdrawiam

Chodziło mi o komentarze tego typu. Dzięki.
    Czy pozostali też widzą dużo czerweni?
    Mi się wydaje że jest za dużi niebieskiego i probuje temu jakoś zaradzić, puszkę mam od kilku tygodni.
    Musze jeszcze potrenować.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów